Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

ATENȚIE dacă mergeți cu trenul! Întârzieri de peste o oră în Gara Focşani


 Trenurile au ajuns cu întârzieri astăzi (duminică) în Gara Focșani, cea mai mare întârziere fiind de peste 80 de minute, la trenul Interregio 1752 Suceava-București Nord. Situația nu a fost pe placul călătorilor, dar aceștia nu au avut altă soluție decât să aștepte. 
     Reprezentanții CFR au anunțat că „traficul feroviar este deschis, pe toate magistralele de cale ferată, circulația trenurilor fiind, însă, adaptată la condiții meteo nefavorabile”.  Tot reprezentanții CFR au mai spus că echipele feroviare de specialitate au făcut verificări permanente pe toate secțiile de cale ferată, iar pe segmentele unde situația a impus-o s-a intervenit operativ pentru remedierea tuturor deranjamentelor tehnice de la nivelul șinei, din cauza temperaturilor foarte scăzute.
    Conform unei atenționări emise de Administrația Națională de Meteorologie, în intervalul 3 ianuarie, ora 14 – 4 ianuarie, ora 12, ninsorile se vor extinde dinspre sud-vestul extrem al țării și vor cuprinde treptat regiunile sudice, iar stratul de zăpadă nou depus va fi de aproximativ 10 cm. În Oltenia și vestul Munteniei vântul va avea intensificări temporare, atingând la rafală 50…55 km/h, iar în sudul Banatului 60…70 km/h, viscolind zăpada.
   Vremea se va menține geroasă în majoritatea regiunilor, iar în estul Transilvaniei și în nordul și centrul Moldovei, temperatura aerului va coborî local sub minus 15 grade. În sudul Dobrogei, precum și în estul și centrul Munteniei, inclusiv în municipiul București, va ninge slab, îndeosebi în noaptea de duminica spre luni (3/4 ianuarie), iar vântul va sufla cu 40…45 km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?