Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

ULTIMA ORĂ! VIDEO/FOTO! Accident MORTAL pe DN2 E85, zona Mărășești; implicată, o cisternă cu etanol din Republica Moldova

sursă video: ISU Vrancea

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea: „Patru echipaje din cadrul ISU Vrancea intervin cu 2 autospeciale de intervenție, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD, la un eveniment rutier produs pe DN 2 E85 pe raza orașului Mărășești, în care a fost implicată o autocisterna, înmatriculată în Republica Moldova, încărcată cu etanol. Din primele informații se pare că este o victimă încarcerată. Zona a fost izolată, nu există pericol de explozie. La fața locului este prezent și SVSU Mărășești cu 2 autospeciale.

UPDATE! Conducătorul auto a fost descarcerat, din nefericire, echipajul SAJ prezent la fața locului, declarând decesul.”

Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea: „Polițiștii Serviciului Rutier intervin la un accident rutier sesizat prin apel 112 .
Potrivit primelor informații, pe Drumul Național 2 E85 o autocisternă a intrat în coliziune cu un stâlp.
Din nefericire, conducătorul acesteia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul . Traficul a fost deviat prin Mărășești, pe sensul Focșani – Bacău. La fața locului se află mai multe echipaje de poliție, pompieri din cadrul ISU Vrancea și echipaje de ambulanță.”

Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea: „La ora 18.33, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E85,  în localitatea Mărășești, o autocisternă răsturnată. La solicitare au fost alocate un echipaj medical SAJ tip C2,  modulul de descarcerare SMURD. La accidentul rutier a fost găsită o victimă de sex masculin, fără semne vitale. Medicul  a declarat decesul victimei.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?