Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Focșaniul merită mai mult! De ce orașul are nevoie de Valentin Resmeriță

       Focșaniul arată sinistru dacă te îndepărtezi de ”fațada” poleită pe ultima sută de metri, ca înainte de alegeri. Ce nu s-a făcut în 20 de ani încearcă acum primarul Misăilă: să dreagă busuiocul pe ultima sută de metri. De ieșit nu îi iese, pentru că dezastrul e vizibil cu ochiul liber.

       Banul public, adică banii tuturor focșănenilor care plătesc taxe și impozite la primărie, este cheltuit într-un mod ineficient, este risipit, fără să-i facă cetățeanului viața mai ușoară. Dimpotrivă, e tot mai greu pentru toți. E de-ajuns să arunci o privire pe stradă ca să vezi oameni triști, ce par să nu mai aibă speranță, nervoși, din cauza lucrărilor fără sfârșit, a haosului din trafic și a lipsei locurilor de parcare, supărați pentru că orașul în care trăiesc nu e chiar ”acasă”. Iar lista poate continua.

       Orașul poate ieși din starea de subdezvoltare cronică în care se află și poate să le ofere locuitorilor săi o nouă speranță la o viață normală. Însă, pentru asta, e nevoie de omul potrivit la locul potrivit!

       O rază de speranță pentru orașul prăfuit este Valentin Resmeriță, candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar: un om corect, onest, care știe să gestioneze banii, așa cum a demonstrat cu afacerea sa, care prețuiește oamenii și pune în valoare echipa ce îi stă alături, cu credință în semeni și în Dumnezeu.

       Valentin Resmeriță primar poate însemna pentru Focșani renașterea. E dovedit că acolo unde pun liberalii mâna, pune și Dumnezeu mila. E suficient să aruncăm o privire către orașele din vestul țării, care au avut și au primari liberali, și care par din altă lume în comparație cu Focșaniul. Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu – nu mai au nevoie de prezentare, numele lor le sunt cărți de vizită pentru ceea ce au reușit să facă din ele primarii liberali.

       Un liberal la Primăria Focșani este ceea ce îi trebuie orașului. Pentru că Focșaniul merită mai mult!

Realizat de SC MEDIA UNO SRL  la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?