Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Prins la furat, un adolescent a mințit jandarmii cu privire la identitatea sa


Trei adolescenți din București au fost trimiși în judecată pentru furt calificat. Unul dintre ei va mai fi judecat și pentru săvârșirea infracțiunii de fals privind identitatea, deoarece atunci când a fost prins și-a dat un alt nume.    
    În rechizitoriul procurorilor se arată că minorii au comis fapta la data de 26 aprilie. Ajunși în Focșani, ei au forțat ușa unui magazin de telefonie mobilă și au sustras două telefone. Au vrut să mai fure și o tabletă, dar nu au reușit, iar în timp ce se chinuiau să-i rupă cablul au dărâmat un televizor. În acel moment s-a declanșat alarma, iar băieții au fugit. Au fost găsiți de jandarmi în zona Spitalului Județean de Urgență din Focșani, fiind luați la întrebări. Așa s-a stabilit că dăduseră o spargere, telefoanele și un levier fiind găsite asupra lor. În momentul în care au fost întrebați cum se numesc, unul dintre cei trei minori a spus un alt nume decât real. La audieri, ei au recunoscut comiterea faptei. Reprezentanții magazinului se constituie parte civilă în dosar cu suma de 1.945 lei, contravaloarea televizorului spart.    
    Pentru furt va fi judecat și Soare S., de 31 de ani, din comuna Sihlea. În luna iunie, el a sustras două valuri de plasă de sârmă din grădina unui localnic, creând astfel un prejudiciu de 300 lei, care nu a fost recuperat până acum. Păgubitul îl tocmise pe inculpat să-i împrejmuiască o grădină. După ce au bătut palma, păgubitul a dus plasele în locul în care urma să se desfășoare activitatea, numai că s-a trezit fără valurile de plasă, pentru că cel care trebuia să-i facă treaba s-a gândit să le vândă pe 20 de lei. La audieri, inculpatul a recunoscut comiterea faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?