Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Primar Banaurs Adrian-Viorel – comuna Dumitrești: „Schimbarea în bine este cheia care deschide ușa către o dezvoltare durabilă”

      Partidul Social Democrat a fost cel care întotdeauna a pus binele oamenilor și al comunităților din România pe primul loc. În Vrancea, prin intermediul liderului, și în primul rând al omului de încredere, Nicușor Halici, președinte al organizației PSD  Vrancea, și viitor președinte al Consiliului Județean – așa cum ne dorim, am observat același spirit dornic de a aduce bunăstarea în fiecare comunitate vrânceană. Știu că alături de echipa dedicată PSD putem continua drumul spre dezvoltare, beneficiind de un sprijin real în implementarea proiectele necesare comunei noastre dragi.

       Ca om și primar dedicat al Dumitreștiului, vreau să vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o și pentru susținerea tuturor eforturilor depuse până în acest moment!

       Încep prin a spune că merităm mai mult! Atunci când îți dorești să faci mai mult pentru comunitate, ai nevoie de sprijin, iar eu am înțeles că acesta va veni neobosit din partea echipei profesioniste PSD, în toate demersurile mele spre o comunitate prosperă. Această colaborare necesară îmi va permite să implementez proiecte de investiții care vor dezvolta comunitatea noastră și vor îmbunătăți calitatea vieții pentru toți locuitorii.

       Nu sunt un om al promisiunilor, ci un om al faptelor. Acest lucru s-a văzut în fiecare investiție pe care am adus-o în comunitate, fie că vorbim de îmbunătățirea infrastructurii rutiere, a celei școlare sau a celei sanitare.

          Îmi doresc să investesc în continuare în comunitate și să aduc prin fiecare proiect de suflet bunăstarea și dezvoltarea. Sunt sigur pe capacitățile mele de atragere și gestionare eficientă a resurselor, și tot atât de sigur și încrezător sunt în echipa pe care astăzi o am alături. Misiunea noastră este aceea de a rămâne uniți pentru a putea construi un viitor mai bun!

          Prin acțiunile concrete ale administrațiilor PSD din alte comune, am înțeles că rezultatele nu întârzie să apară, lucru care se va întâmpla de astăzi și în comuna noastră dragă.

          Proiecte județene implementate, precum și cele naționale, vor completa proiectele locale pe care mi le-am propus, conducând Dumitreștiul nostru pe drumul sigur către dezvoltare.

          Pe 9 iunie, vă invit să spuneți prin vot un mare „DA” dezvoltării și modernizării comunei noastre!

Realizări

1. Avem în execuție 20 km de asfalt, inclusiv drumul județean 204 P Dumitrești-Lăstuni.

2. S-au executat foraje de mare adâncime în satele Găloiești și Biceștii de Sus pentru asigurarea apei potabile.

3. A fost modernizat centrul civic al comunei.

4. Am realizat în curtea Liceului „Grigore Gheba” un loc de joacă pentru copii, un teren de mini fotbal și am înființat clubul sportiv de juniori ACS Dumitrești.

5. Am sprijinit financiar bisericile din comună.

6. Am facilitat modernizarea dispensarului medical și a unui cabinet stomatologic.

Obiective

1. Finalizarea reabilitării celor trei clădiri, respectiv Liceul „Grigore Gheba”, internatul și centrala termică.

2. Dotarea cu mobilier școlar, materiale didactice și echipamente digitale în toate unitățile de învățământ din localitate.

3. Construirea unei subunități de pompieri în fosta stație de asfaltare.

4. Continuarea lucrărilor de asfaltare în toate satele comunei.

5. Modernizarea stațiilor de epurare, extinderea rețelei de canalizare și realizarea a două stații de tratare în satele Găloiești și Blidari.

6. Realizarea proiectului „Digitalizarea serviciilor comunei Dumitrești”, inclusiv amplasarea de camere video în comună.

7. Continuarea construirii spațiilor de joacă în toate satele din localitate.

8. Sprijinirea cetățenilor comunei pentru înființarea unor centre de colectare-prelucrare (fructe/legume și fructe din flora spontană).

CONSILIERI LOCALI:

1. Banaurs Adrian-Viorel

2. Pioară Iulian Turturică Georgeta

3. Vizitiu Mihăiță-Petrișorî

4. Budui Ionel

5. Alăman Ion

6. Bizadea Mihaela

7. Șontică Vasilică

8. Duță Fănel-Florentin

9. Calițeanu Monica

10. Dragomir Romeo-Dănuț

11. Roșca Ilie-Aurel

12. Tițoiu Viorel

Realizat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PSD Vrancea. Cod mandatar financiar: 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?