Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Consilierii liberali NU au vrut să voteze amendamentul privind MENȚINEREA tarifelor la PARCĂRI în Focșani

Consilierii locali PSD – ALDE din Focșani au fost singurii care au votat amendamentul prin care tarifele de  închiriere pentru parcările de reședință din municipiu nu vor fi majorate. Votul a avut loc în ședința de aseară a Consiliului Local Focșani. Amendamentul a fost făcut de viceprimarul Ionuț Mersoiu care a precizat că grupul de consilieri PSD nu susține modificarea tarifelor practicate de Parking. Singurii care nu au fost de acord cu amendamentul social democraților au fost consilierii PNL și UNPR/PMP. Mulțumită majorității PSD-ALDE, tarifele la parcări nu vor crește.

Propunerea de majorare a tarifelor a fost înaintată de Consiliul de Administrație al societății Parking. Conform legislației, Primăria era obligată să pună în dezbatere publică această solicitare. Imediat după ce propunera a fost lansată în dezbatere publică, a fost criticată de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. Președintele PSD Vrancea, dar și vicepreședinte la nivel național al Partidului Social Democrat, a declarat că această inițiativă nu este una corectă față de cetățenii municipiului Focșani. Sunt împotriva acestei inițiative de majorare a tarifelor pentru parcările de reședință din municipiul Focșani. Eu sunt pe principiul că municipalitatea trebuie să ofere locuri de parcare suficiente cetățenilor și abia după aceea să vorbim despre majorarea tarifelor, a declarat Marian Oprișan.

Ulterior, primarul Cristi Misăilă a arătat că nu este de acord cu majorarea. Legea însă mă obligă să o supun dezbaterii publice și Consiliului Local, în plenul căruia îmi voi susține acest punct de vedere și voi cere consilierilor locali SĂ NU APROBE majorarea tarifelor. Sunt alte lucruri mult mai importante de făcut decât creșterea tarifelor de parcare, a spus primarul Focșaniului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?