Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Lansarea proiectului „DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII FIRMEI PRIN ACHIZIȚIA DE ECHIPAMENTE PERFORMANTE PENTRU PRODUCȚIA DE CALCULATOARE”

Comunicat de presă

                     Data: 31 august 2018

Lansarea proiectului  „DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII FIRMEI PRIN ACHIZIȚIA DE ECHIPAMENTE PERFORMANTE PENTRU PRODUCȚIA DE CALCULATOARE”

S.C. QUATTRO IMPEX S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Diversificarea activității firmei prin achiziția de echipamente performante pentru producția de calculatoare”, cod MySMIS 110132, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2: “Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 7.591.131,10 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de  4.452.851,00 lei.

Obiectivul general al proiectului îl constituie diversificarea activităţii firmei prin inovaţie și introducerea de echipamente și tehnologii moderne, precum și creșterea competitivităţii firmei pe plan regional și naţional.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  • Consolidarea poziţiei firmei pe piaţa specifică prin fabricarea și distribuirea de produse marcă proprie și pătrunderea pe noi pieţe
  • Creșterea patrimoniului firmei prin achiziţia de active – echipamente performante și softuri pentru producerea/asamblarea de calculatoare electronice
  • Promovarea măsurilor de îmbunătăţire a mediului înconjurător prin achiziţia unei surse regenerabile de energie și a măsurilor de creștere a eficienţei energetice prin dotarea cu echipamente mai eficiente energetic, iluminat modern, precum și sprijinirea comunităţii locale în sensul ocupării forţei de muncă, prin angajarea de persoane din categorii defavorizate

Durata de implementare a proiectului este de 41 luni: respectiv de la 28.12.2016 până la data de 30.04.2020.

Informaţii suplimentare se pot obţine la:  Stîngă Nicolae-Emil, Tel: 0728281985, E-mail: emil.stinga@quattro.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?