Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Primăria Focşani ANGAJEAZĂ trei inspectori


Primăria Focșani vrea să angajeze trei inspectori la Serviciul de urbanism și la Compartimentul contracte, achiziții, energetic. Posturile sunt de inspector clasa I, gradul profesional asistent.
    La Serviciul de urbanism, candidații trebuie să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 1 an și să dețină studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă. Aceste studii trebuie să fie în domeniiile inginerie civilă, respectiv specializarea construcții civile, industriale și agricole/ căi ferate, drumuri și poduri / construcții și fortificații / amenajări și construcții hidrotehnice / inginerie civilă / inginerie urbană și dezvoltare regională sau
în domeniul arhitectură și urbanism, specializarea arhitectură / proiectare și planificare urbană / urbanism și administrarea teritoriului.
    La Compartimentul contracte, candidații trebuie să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 1 an și să dețină studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul de licență inginerie civilă, specializare construcții civile, industriale și agricole sau specializare căi ferate, drumuri și poduri. „Concursul va avea loc în data de 14 ianuarie 2016, ora 10.00 – proba scrisă și 18 ianuarie 2016, ora 14.00 – proba interviu la sediul Primăriei Municipiului Focșani. În cadrul concursului se desfășoară proba suplimentară de testare a cunoștințelor PC în data de 14 ianuarie 2016 ora 09.00. Bibliografiile și programa analitică pentru proba suplimentară de verificare a cunoștințelor în domeniul IT – nivel mediu se afișează la sediul și pe site-ul Primăriei Municipiului Focșani www.focsani.info”, se arată în anunțul municipalității. Candidații pot depune dosarele de înscriere la Direcția resurse umane și coordonare unități subordonate, camera 103. Alte relații pot fi obținute de la Direcția resurse umane și coordonare unități subordonate, telefon 0237/213416.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?