Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Vrei o pădure, un cuptor, un teren arabil sau un malaxor? Fiscul le scoate la licitație

          Fiscul vrâncean vinde mai multe terenuri în județ și șapte hectare de pădure la licitațiile organizate joi, 23 mai. Bunurile scoase la licitație vor fi vândute la sediul AJFP Vrancea din Focșani, de pe Bd. Independenței. Pe lista bunurilor scoase la licitație se află o pădure de șapte hectare la Păunești, fânețe în Jitia și în Tulnici, un teren cu clădire în Tâmboiești dar și terenuri cu clădiri în Focșani. „Prețuri reduse de până la 50%, se regăsesc la bunurile imobile, precum terenuri şi clădiri situate pe raza localităţilor Focşani, Jitia, Tâmboești, Păuneşti, Tulnici. Printre bunurile cu preţul de pornire a licitaţiei, preţul de evaluare, enumerăm: Ansamblu Cuptor pâine pe vatră DECACH ; Teren arabil extravilan în suprafaţă de 5.000 mp Odobeşti; Malaxor 60 l şi malaxor cu spirală; Autoturism CHRYSLER VOYAGER – avariat; Cuptor pizza;  Friteuză electrică”, se arată în anunțul Fiscului vrâncean.

          Cei care vor să participe la licitație trebuie să depună documentele necesare la sediul AJFP Vrancea, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei. După adjudecarea bunului, adjudecatarul este obligat să plătească preţul, diminuat cu contravaloarea taxei de participare, în lei, în numerar la unitatea teritorială a Trezoreriei Statului, sau prin decontare bancară, în cel mult 5 zile de la data adjudecării. „Relaţii suplimentare privind bunurile scoase la licitaţie pot fi obținute la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea, telefon 0237.236.600/interior 167 sau 168”, se arată în anunțul AJFP Vrancea.

          Lista cu bunurile scoase la licitaţie şi preţurile de pornire a licitaţiei poate fi consultată pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală – Direcţia Generală a Finanţelor Publice Galaţi –Valorificarea prin licitaţie a bunurilor sechestrate, la adresa:

https://static.anaf.ro/static/2/Galati/20240513132423_anunt%20internet-23-05-2024.pdf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?