Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: „Nu se mai ştie pe unde e şosea şi pe unde este trotuar“


   Focșănenii care s-au încumetat să iasă din case ne-au spus că nu au mai văzut atâta zăpadă. Pe trotuare, omătul depășește un metru, iar pietonilor li se mai vedeau doar capetele dintre troiene. În parcări, mașinile sunt acoperite de zăpadă, iar cei care s-au încumetat să plece cu mașinile pe străzile orașului au avut parte de multe peripeții.
   Pe strada Bucegi, un șofer și-a lăsat mașina în mijlocul drumului, blocând sensul de mers către Tribunal. Omul nu a mai putut sub nicio formă să-și continue deplasarea așa că și-a închis autoturismul și a plecat acasă. Pe aceeași stradă, o altă mașină a derapat și a ajuns de-a curmezișul drumului, iar câteva persoane au pus mâna pe lopeți pentru a scoate mașina dintre troiene.
   Ca să ajungă de pe stradă pe trotuare, pietonii au fost nevoiți să intre în zăpadă până la brâu. Oamenii se tem de ceea ce va urma, în condițiile în care din această seară a intrat în vigoare atenționarea meteo de Cod Portocaliu. „Am 65 de ani, dar atâta zăpadă nu am văzut de când sunt eu. Nu putem merge decât pe mijlocul drumului și este foarte periculos. Mașinile derapează și ne pot lovi oricând. Am ieșit din casă până la magazinul din apropiere că nu mai am pâine. De la mine de la bloc și până la magazin am făcut jumătate de oră, iar când este bine fac cinci minute. Este de jale. Mașinile sunt acoperite de zăpadă și nu se mai știe pe unde e șosea și pe unde este trotuar”, ne-a spus Eugenia.
   Nici măcar taximetriștii nu se mai încumetă să plece la drum chiar dacă este o perioadă proprice de făcut bani. „Vremea nu ne permite să mai ieșim în trafic. Am încercat, dar nu merge. Stratul de zăpadă este foarte gros, iar pe dedesubt este gheață. Derapăm întruna și nu se poate circula. Comenzi am avea, dar nu putem circula”, ne-a spus un taximetrist.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?