Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Valentin Resmeriță și obiectivul său pentru Focșani: „Un primar pentru toți cetățenii, un oraș european clădit pe transparență și muncă în folosul cetățeanului!”

Valentin Resmeriță, candidatul PNL Vrancea la Primăria Focșani, și-a propus încă de la intrarea sa în politică să fie un primar pentru toți focșănenii, dedicându-și în acest scop tot timpul de care dispune pentru a fi prezent în fiecare cartier. Alături de Dragoș Ciobotaru pe teren, Valentin Resmeriță a fost de multe ori plăcut surprins de reacțiile extrem de pozitive ale cetățenilor din Focșani, dornici de schimbare și încrezători în candidații PNL.

Astfel, pe parcursul vizitelor sale în diverse locuri din orașul nostru, candidatul liberal a auzit în mod frecvent de la oamenii cu care se înâlnea expresii de genul: „Aaa, domnul Resmeriță, vă cunosc și știu că sunteți om gospodar… foarte bine, avem nevoie de un primar destoinic și implicat… Vă doresc succes și puteți conta pe noi”.

Aceste cuvinte simple de apreciere și încredere pentru candidatul PNL Vrancea sunt foarte motivante și demonstrează susținerea comunității pentru echipa liberală.

De asemenea, Valentin Resmeriță a învățat că inspirația pentru fapte bune și durabile vine din relațiile cu oamenii, colegii, prietenii și familia. El își continuă campania cu hotărâre, în ciuda eforturilor adversarilor politici de a-l discredita.

Unii, din cauza cărora orașul e în subdezvoltare de ani buni, plătesc bani grei ca să scornească povești despre mine. De fapt, ei plătesc din banii focșănenilor, pentru că banii cu care plătesc sunt sifonați din bugetul public”, a spus Valentin Resmeriță, subliniind necesitatea de transparență și integritate în administrația locală.

Candidatul liberal la Primăria Focșani vine cu bună-credință și convingerea că focșănenii au curajul de a face lucruri durabile. „Eu cred că putem fi, cu adevărat, un centru economic de seamă al României. Am în plan să ajungem acolo”, a afirmat Valentin Resmeriță de nenumărate ori, mărturisindu-și visul de a transforma Focșaniul într-un oraș european, dezvoltat, prosper, cu o comunitate unită și puternică, unde fiecare cetățean este apreciat și respectat.

            Cu încredere în potențialul economic al municipiului, Valentin Resmeriță își propune să atragă investiții care să creeze locuri de muncă și o viață mai bună pentru toți locuitorii, însă a fost și este clar încă de la început că fără sprijinul comunității proiectele nu se pot dezvolta așa cum trebuie. „Suntem o echipă mare de oameni care speră că Focșani poate fi la fel de dezvoltat ca Iași, Brașov, Cluj, Sibiu sau Oradea”,a mai subliniat el.

            Valentin Resmeriță îi îndeamnă pe focșăneni să fie pragmatici și să vadă această campanie ca pe o oportunitate extraordinară. „Avem oportunitatea extraordinară ca Focșaniul să devină borna economică a României, un oraș prosper, de care să fim mândri cu toții. Pentru realizarea acestui obiectiv amplu am însă nevoie de dumneavoastră, locuitorii orașului Focșani, indiferent de vârstă. Cu toții trebuie să punem umărul și să contribuim la acest proiect care se întinde pe termen lung. Cu determinare și răbdare, vă garantez că până la urmă vom realiza ce ne-am propus. Haideți să trăim într-un oraș cu adevărat european”, a transmis concetățenilor săi Valentin Resmeriță, candidatul PNL la Primăria Focșani.

            Este foarte clar că prin eforturile sale constante și dialogul deschis cu cetățenii, Valentin Resmeriță își dorește să construiască un viitor mai bun pentru Focșani, unul în care fiecare locuitor să se simtă parte integrantă a comunității și să contribuie la dezvoltarea orașului.

Haideți să-i dăm șansa asta!

Realizat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?