Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Nicu Raiu (PNL): „O viziune de schimbare pentru comuna Răcoasa”

Liberalul Nicu Raiu, cunoscut de mulți dintre locuitorii comunei Răcoasa fie ca prieten din copilărie, coleg de școală sau doar din poveștile spuse în comunitate, și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar, la alegerile din 9 iunie. Cu o carieră militară de peste 30 de ani în spate, programul său electoral vine cu un set de valori și principii care îl diferențiază de contracandidații săi: corectitudine, transparență, disciplină și seriozitate.

Valorile care ghidează candidatura lui Nicu Raiu

Primăria este o instituție. Ea nu se confundă cu primarul și nici cu personalul angajat”, subliniază Nicu Raiu. Viziunea sa asupra funcției de primar este clară: respectarea legii și aplicarea ei imparțială, indiferent de numele sau culoarea politică a celor implicați. Candidatul liberal își propune să aducă normalitatea și legalitatea în primărie, promovând o transparență totală și o comunicare constantă cu cetățenii.

            Experiența sa vastă în coordonarea echipelor îl definește ca pe un adevărat lider. Sunt un om de echipă, care crește oameni” spune Nicu Raiu, subliniind că succesul vine din colaborare și eforturi comune. În cadrul primăriei și în întreaga comunitate, el dorește să promoveze un spirit de echipă, implicând activ fiecare cetățean în procesul de dezvoltare și schimbare.

            Nicu Raiu are o viziune clară și ambițioasă pentru comuna Răcoasa: aducerea acesteia la standarde europene, demne de secolul al XXI-lea. „Educația, valorificarea tradițiilor și potențialului local, apa curentă, curățenia și îngrijirea spațiilor publice, depozitarea și colectarea deșeurilor, asfaltul, canalizarea, toate acestea NU sunt mofturi, sunt o normalitate”, afirmă candidatul PNL. El își dorește să rezolve aceste probleme, oferind o viață mai bună și mai modernă locuitorilor comunei. Nicu Raiu a observat cu tristețe cum comuna Răcoasa a îmbătrânit și tinerii nu sunt susținuți pentru a se dezvolta. El propune dezvoltarea unor programe care să atragă investitori, creând astfel locuri de muncă și stimulând economia locală. În același timp, liberalul subliniază necesitatea respectului și îngrijirii pentru bătrânii comunității, asigurându-le ajutorul și atenția de care au nevoie.

Dacă și tu rezonezi cu principiile mele, m-aș bucura să punem umărul împreună – pentru MAI BINE!”, încheie Nicu Raiu. El invită toți cetățenii să se alăture acestei misiuni, pentru a transforma comuna Răcoasa într-un loc mai bun pentru toți locuitorii săi. Nicu Raiu promite să fie un primar ancorat în realitatea de zi cu zi a comunei, un lider dedicat și transparent, angajat în crearea unei comunități unite și prospere.

Lista PNL Vrancea pentru Consiliul Local al Comunei Răcoasa: Raiu Nicu, Geaboc Nicușor Costel, Tandler Constantina, Cavalu Cotor Ion, Dumitru Nelu, Croitoru Gheorghe, Dogaru Gheorghe, Grigoraș Vasile Ionuț, Stan Costică, Diaconu Costel, Ragea Nicușor, Boacnă Neculai.

Realizat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?