Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Ion Panțîru, garantul unei comune dezvoltate, moderne și prospere, așa cum și-ar fi dorit și Moș Ion Roată

Ion Panțîru este candidatul Partidului Național Liberal (PNL) pentru funcția de primar al comunei Câmpuri. Are 55 de ani, este jurist de profesie și absolvent al unei facultăți de drept. Panțîru este profund legat de locurile natale fiind un adevărat fiu al comunei, localitate care l-a dat istoriei moderne a României pe Moș Ion Roată.

După Revoluția din 1989, Panțîru s-a dedicat domeniului privat, acumulând o experiență solidă în acest domeniu, care l-a transformat într-un cunoscător al problemelor micilor întreprinzători și ale angajaților din sectorul privat. Această experiență practică l-a ajutat să înțeleagă nevoile reale ale comunității și să identifice soluții eficiente pentru dezvoltarea economică locală.

În anul 2016, a decis să se implice activ în viața comunității sale și a candidat pentru un loc în Consiliul Local al comunei Câmpuri. Susținut de concetățenii săi, Ion Panțîru a fost ales consilier local, unde a demonstrat o dedicare remarcabilă în reprezentarea intereselor oamenilor. Drept dovadă, în 2020 a obținut un al doilea mandat, consolidându-și astfel rolul de voce importantă în administrația locală.

 Am acumulat o experiență considerabilă în calitate de consilier local în timpul celor două mandate. Sunt 8 ani de activitate în administrația locală, perioadă în care am avut oportunitatea să observ modul în care se desfășoară lucrurile în primărie. Am colaborat îndeaproape cu fostul și actualul primar, iar experiența mea anterioară în sectorul privat m-a ajutat să înțeleg importanța gestionării fiecărui detaliu și să am grijă de fiecare aspect financiar”, spune Ion Panțîru.

Convins că experiența sa acumulată în consiliul local și în sectorul privat reprezintă un atu important, Ion Panțîru și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al comunei Câmpuri sub sigla PNL. Printre obiectivele sale majore se numără extinderea canalizării în toate satele comunei, modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere, construirea de diguri pentru protejarea împotriva inundațiilor și accesarea de fonduri europene pentru modernizarea localităților.

Instituțiile de învățământ vor fi dotate cu sisteme de supraveghere video și audio pentru creșterea siguranței copiilor și a cadrelor didactice și se are în vedere realizarea unei baze sportive la Şcoala Gimnazială Rotileştii Mari și acoperirea terenului de sport de la Școala Gimnazială Câmpuri cu un balon de protecție.

Candidatul liberal Ion Panțîru mai are ca obiective modernizarea şi extinderea dispensarului uman și crearea unui centru de permanență – 24/24 de ore în colaborare cu localitățile limitrofe și dotarea acestuia cu aparatură necesară, astfel încât să poată asigura serviciile medicale pentru cei în suferință imediată și nu numai.

Pregătirea profesională şi acordarea de sprijin financiar tinerilor pentru deschiderea unei afaceri, alături de accesarea de programe pentru susţinerea fermierilor sunt alte două priorități ale candidatului Ion Panțîru, liberalul vizând și atragerea de fonduri europene pentru investiții de anvergură în comună.

Oamenii trebuie să aibă încredere în mine că voi face orice îmi stă putință, chiar peste capacitățile mele, ca să aduc bunăstarea în Câmpuri, să modernizez comuna în adevăratul sens al cuvântului. Am echipă puternică lângă mine, o echipă pregătită pentru a da un restart comunei”, a subliniat candidatul PNL.

Lista completă a PNL Vrancea pentru Primăria Comunei Câmpuri: Gigel Matei, George Iliuță Vlad, Liviu Marius Mironică, Ion Panțîru, Daniela Niculoiu, Dănuț Ciobanache, Gabriela Conway, Marinel Vlad, Mirela Lăcrămioara Holban, Liviu Ionuț Ursu, Maria Oncioiu, Lăcrămioara Holban, Nelu Alexandru, Viorica Măcinic, Neculai Roșioru, Marian Oanea, Ion Chetreanu.

Realizat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?