Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

INFOPOL


Evenimente rutiere
 La data de 22 decembrie a.c., ora 15.25, pe DC 32 în comuna Pufești, D. Ovidiu, de 38 ani, din orașul Odobești, în timp ce conducea un autoturism marca Daewoo a pătruns în intersecția cu DN2-E85 și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca BMW condus de M. Marius Costel, de 18 ani, din municipiul Tecuci, județul Galați, intrând în coliziune cu acesta. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoturismului marca Daewoo. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
 La data de 22 decembrie a.c., ora 18.02, pe DN2 E85 în comuna Obrejița, I. Gheorghe Marcel, de 58 ani, din municipiul Onești, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism nu a acordat prioritate de trecere pietonului C. Costel, de 58 ani, din comuna Tâmboiești, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
Deces cercetat de polițiști
 La data de 22 decembrie a.c., ora 14.30, polițiștii din Panciu au fost sesizați despre faptul că pe o potecă din via aparținând Fermei 1 din localitate a fost găsit cadavrul lui T. Gheorghe, de 57 ani. În urma primelor verificări efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul locuia în incinta fermei, iar la data de 21 decembrie a.c. acesta a plecat în comuna Movilița și nu a mai revenit. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență și a fost depus în vederea efectuării necropsiei. 
Radare
DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; 
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?