Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Infopol: Eveniment rutier, minori dispăruți, furt cercetat de polițiști


Eveniment rutier 
 La data de 24 septembrie a.c., ora 08.50, polițiștii din Gugești l-au depistat pe B. Mihalache, de 37 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 18 septembrie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat.
Minori dispăruți, depistați de polițiști
 La data de 24 septembrie a.c., ora 01.15, polițiștii focșăneni i-au depistat pe minorii G. Marius Constantin, de 12 ani, și B. Ionel, de 14 ani, ambii dispăruți din cadrul Modulului Familial Păunești. Aceștia au fost introduși în Adăpostul Temporar Pentru Copilul Delicvent și din Stradă Focșani. Pe durata dispariției, minorii nu au fost victime ale vreunei infracțiuni.
Furt cercetat de polițiștii
 La data de 24 septembrie a.c., polițiștii T.F. Focșani au fost sesizați de T. Maria, de 60 ani, din municipiul București, despre faptul că în timp ce se afla în holul caselor de bilete din Stația CFR Focșani, într-un moment de neatenție, o persoană necunoscută i-ar fi sustras un rucsac ce conținea acte de identitate și un telefon mobil. În urma verificărilor efectuate cu operativitate, polițiștii l-au depistat în zona limitrofă a stației pe G. Mihai, de 61 ani, din comuna Hemeiuș, județul Bacău, asupra lui fiind găsit și rucsacul. În cauză a fost întocmit dosar penal, bunurile sustrase fiind predate persoanei vătămate, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?