ULTIMA ORĂ! Două persoane ÎMPUȘCATE de un bărbat din Slobozia Bradului, la un târg din județul Bacău

0
8716

Două persoane din Slobozia Bradului au fost implicate în această dimineață într-un conflict iscat la un târg din județul Bacău, unde comercializau struguri. Unul dintre cei doi, un bărbat de 49 de ani, a folosit în timpul altercației un pistol cu bile de cauciuc asupra altor două persoane care au fost transportate la spital, conform publicației desteptarea.ro.

„În cursul acestei dimineți, în târgul organizat în comuna Balcani, sat Frumoasa, județul Bacău, în urma unui conflict spontan, doi bărbați, de 37 și 50 de ani, ar fi fost împușcați în zona gâtului, respectiv abdomenului, de către un bărbat, de 49 de ani, din comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea, care era însoțit de către un bărbat, de 31 de ani, din aceeași localitate.

Cele 4 persoane implicate în eveniment ofereau spre comercializare struguri și, întrucât au apărut nemulțumiri cu privire la prețul de vânzare diferit stabilit de către aceștia, a izbucnit un conflict.

Astfel, bărbatul de 49 de ani, folosind un pistol neletal, cu bile de cauciuc, ar fi împușcat cele două victime.

Acestea au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale, iar ceilalți doi bărbați au fost prinși de către polițiști și conduși la sediul Poliției Municipiului Moinești, pentru audieri.

A fost luată legătura cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, care se deplasează la fața locului.

În cauză, se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor”, potrivit desteptarea.ro.

foto: politiaromana.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here