Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

A fost semnat contractul de execuție lucrări pentru centrul de colectare prin aport voluntar din Mărășești

Primarul orașului Mărășești, Valerică Chitic, a anunțat că a fost semnat contractul de execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar în orașul Mărășești, județul Vrancea”, în valoare totală de 3.830.914,00 lei fără TVA, la care se adaugă TVA de 727.873,66 lei. „Suntem conștienți că problema deșeurilor la nivelul Orașului Mărășești este una delicată, din acest motiv încercăm să venim cu soluții cât mai eficiente pentru combaterea poluării de orice fel, prin aceste proiecte de colectare selectivă a deșeurilor.

Îndemnăm pe această cale cetățenii orașului să utilizeze cu încredere mijloacele avansate de colectare deșeuri la finalizarea proiectului”, a declarat primarul orașului Mărășești, Valerică Chitic. Obiectivul principal al acestui proiect este înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar ce va asigura colectarea separată a deșeurilor care nu pot fi colectate în sistem door-to-door, respectiv deșeuri reciclabile și biodeșeuri care nu pot fi colectate în pubelele individuale, precum și fluxurile speciale de deșeuri – deșeuri voluminoase, deșeuri textile, deșeuri din lemn, mobilier, deșeuri din anvelope, deșeuri de echipamente electrice și electronice, baterii uzate, deșeuri periculoase, deșeuri de cadavre animale, deșeuri de grădină, deșeuri din construcții și demolări.

Proiectul este finanțat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C3 – Managementul Deșeurilor; INVESTIȚIA I1. Dezvoltarea, modernizarea și completarea sistemelor de management integrat al deșeurilor municipale la nivel de județ sau la nivel de orașe/ comune, Sub-investiția I1.a. ÎNFIINȚAREA DE CENTRE DE COLECTARE PRIN APORT VOLUNTAR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?