Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Google a acordat ”Recenzia de Aur” unui număr de 24 de afaceri din România, active în domeniul HoReCa

Un număr de 24 de afaceri din România, ce aparţin domeniului HoReCa, au obţinut „Recenzia de Aur” din partea Google, pe baza aprecierilor înregistrate pe Google Maps, în ultimele o sută de zile, informează compania de tehnologie, într-un comunicat de presă transmis, marţi, AGERPRES. Astfel, au fost premiate cu „Recenzia de Aur” restaurante, precum: Pensiunea Hangiţa din Câmpulung Muscel, Monopoly Hotel din Otopeni, cafenelele Ceramic Cafe din Bucureşti, Cutura Coffee din Râmnicu Vâlcea, restaurantele Al Camineto din Timişoara, Burger & burrito din Bucureşti, sau Vila SaraDa Boutique din Deva.

Afacerile premiate sunt din cele opt regiuni de dezvoltare ale României şi trei domenii de activitate (restaurante, hoteluri şi cafenele). Acestea au fost selectate din domeniul HoReCa cu un profil verificat şi actualizat cu toate detaliile în Google Profilul Companiei, unde au publicat actualizări constante şi care au avut cel puţin o sută de recenzii pe Google Maps şi un rating de minimum 4,5 stele. „Unul dintre principalele obiective ale Google în România este să sprijinim atât persoanele fizice, cât şi afacerile mici să crească prin digital. Proiectul Recenzia de Aur îşi propune să facă cunoscute acele afaceri care sunt apreciate de clienţi prin note şi recenzii pe Google Maps şi Căutare. O prezenţă digitală puternică, ce poate fi creată prin instrumente gratuite şi la îndemână precum actualizarea Profilul Companiei pe Google, ajută micile afaceri să fie vizibile către clienţi din toată ţara şi chiar din străinătate. Ne bucurăm totodată că putem să oferim aceste premii în special afacerilor din HoReCa, una din cele mai afectate industrii în ultimii ani”, a declarat Dan Oros, Director de marketing la Google România.

Potrivit sursei citate, în România, profilurile afacerilor actualizate cu toate detaliile în Google Maps primesc în medie, în comparaţie cu profilurile incomplete, de 4,9 ori mai multe apeluri telefonice, de 2,9 ori mai multe solicitări de direcţie, respectiv de 3,1 ori mai multe vizite pe site-uri. Reprezentanţii Google precizează că, pentru a ajuta IMM-urile româneşti să îşi îmbunătăţească prezenţa online şi să iasă în evidenţă în motorul de căutare, a dezvoltat recent instrumentul Oportunităţi Locale.

În prezent, pe Google Maps se regăsesc peste 13.000 de restaurante (din care mai mult de o mie au rating peste 4,5, la peste o sută de recenzii), 10.000 de hoteluri/unităţi de cazare (din care mai mult de o mie au rating de peste 4,5, la peste o sută de recenzii) şi aproape 3.000 de cafenele (aproximativ 400 cu rating de peste 4,5, la mai mult de o sută de recenzii).

Google este subsidiară a Alphabet Inc, ce joacă un rol semnificativ în viaţa de zi cu zi a miliarde de oameni, prin produse şi platforme, precum: Search, Maps, Gmail, Android, Google Play, Google Cloud, Chrome şi YouTube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?