Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Două tinere din Moldova, depistate în Focșani de polițiștii Serviciului Imigrări, au primit amendă și decizie de returnare

Polițiștii de imigrări din Vrancea au depistat pe raza de competență două tinere din Republica Moldova, care nu au respectat scopul declarat la intrarea pe teritoriul României.
Serviciul pentru Imigrări al Județului Vrancea a desfășurat la data de 25 septembrie
a.c. o acțiune pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a străinilor pe raza municipiului Focșani, județul Vrancea.
În cadrul activităților specifice desfășurate, politiștii de imigrări au depistat două tinere din Republica Moldova, în vârstă de 18 ani, respectiv 22 de ani, care au intrat legal în România în scop de vizită, însă nu au respectat scopul declarat la intrarea pe teritoriul României.
Pe numele acestora au fost emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile de pe teritoriul țării noastre, fiind instituită și măsura interzicerii intrării pe teritoriul României pentru o perioadă de 6 luni, în conformitate cu prevederile OUG nr.194/2002, republicată, privind regimul străinilor în România, cu modificare și completările ulterioare.
Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de
1.000 de lei în conformitate cu prevederile actului normativ menționat.
Facem apel către toți cetățenii străini de pe raza județului și contăm pe respectul dumneavoastră față de legislația în domeniu, invitându-vă să ne contactați pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale, la sediul Serviciului pentru Imigrări al județului Vrancea, situate în municipiul Focșani, str. Cezar Bolliac, nr. 12, judetul Vrancea, la telefon 0237/207304 și email vn.igi@mai.gov.ro sau vizitând website-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro .

SERVICIUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDETULUI VRANCEA

COMUNICAT DE PRESĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?