Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Lansarea proiectului „ Diversificarea serviciilor prestate de CAM ASSISTANCE SRL prin dezvoltarea de servicii inovative ”

Anunț de presă

Data 17.08.2018

Lansarea proiectului „ Diversificarea serviciilor prestate de CAM ASSISTANCE SRL prin dezvoltarea de servicii inovative ”

CAM ASSISTANCE SRL, în calitate de Beneficiar,  implementează proiectul „DIVERSIFICAREA SERVICIILOR PRESTATE DE CAM ASSISTANCE SRL PRIN DEZVOLTAREA DE SERVICII INOVATIVE ”, cod MySMIS  102897, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 : “Promovarea spiritului antreprenorial,  în  special  prin  facilitarea  exploatarii  economice  a ideilor noi și prin încurajarea crearii de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 306.295,29 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 205.912,80  lei.

Obiectivele proiectului sunt: ”Consolidarea poziției pe piață a SC CAM ASSISTANCE SRL prin servicii noi inovative.” (obiectiv general) și obiectivele specifice:  creșterea cifrei de afaceri din servicii prin diversificarea acestora la SC CAM ASSISTANCE SRL;  introducerea pe piața regională a unui serviciu nou destinat reducerii cheltuielilor la firmele care exploateaza echipamente prevăzute cu turbosuflantelor; creșterea sustenabilității și îmbunatățirea poziției pe piață a SC CAM ASSISTANCE.

Durata de implementare a proiectului este de 36  luni:  respectiv de  la data 15 iulie 2016  până la data 30 iunie 2019.

Informaţii suplimentare se pot obţine la Cam Assistance SRL – Petrea Laurențiu: e-mail laurentiu.petrea11@gmail.com, tel. 0722355238.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?