Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Handbaliștii Focșaniului, pentru patru ore, în serviciul clienților Corso Café!

A fost o experiență – și o întreprindere utilă pentru echipă!

Echipa de handbal seniori a CSM Focșani 2007 a fost, joi, 16 august, pentru patru ore, de la 13,00 la 15,00 și de la 18,00 la 20,00, în serviciul clienților Corso Café. Au fost, adică, hostess – gazde, care și-au intrat în rolul de a interacționa cu clienții, de a face servirea la mese, de a face tot ce presupune acest job. Antrenorii Sandu Iacob, Bogdan Voica sau Alexandru Acsinte și toți jucătorii s-au dovedit a fi buni amfitrioni, au luat comenzi, au prezentat ofertele casei, au dus comenzile la mese, au debarasat, au întreținut atmosfera. Au etalat talent și în calitate de hostess, ca și pe terenul de handbal, fiind apreciați pentru serviciile lor. A fost pentru ei o experiență – și o întreprindere utilă, au lucrat și la Corso Café ca o echipă!

Pentru echipele sportive ale Focșaniului, munca la Corso Cafe – al cărei scop a fost definit așa cum veți citi puțin mai departe de antrenorul Sandu Iacob – a constituit o premieră. Însă activitățile de interacționare cu focșănenii – iubitori sau nu ai handbalului – țin de normalitate. Să ne amintim că de Ziua de 8 Martie handbaliștii oferă flori clientelor din complexul Carrefour, că de sărbătorile Crăciunului și Anului Nou merg cu daruri pentru bătrâni ori pentru copiii instituționalizați din Vrancea, că merg la întâlniri cu elevii în școli. Prezența lor la Corso Café a fost o premieră în calitate de servanți. Despre această perspectivă a lor, antrenorul Sandu Iacob mi-a spus: ”Le mulțumim celor de la Corso și oamenilor care lucrează aici pentru că ne-au acceptat lângă ei. Este o ocazie pentru a interacționa cu clienții, de a ne face cunoscuți de cei care încă nu ne cunosc. Este și o ocazie pentru noi de a vedea cum se câștigă banii și în afara sportului. Înainte de toate, însă ne-am gândit la interacționarea cu clienții. La posibilitatea de a vedea cum putem să ne comportăm față de oamenii care vin la terasă, de a petrece timp împreună, de a lucra și aici ca echipă”.

Handbaliștii focșăneni au fost, joi, 16 august, pentru patru ore gazde cât au putut de bune ale clienților cafenelei Corso, mulți, spectatori la meciurile din Polivalentă sau din deplasări. S-au cunoscut direct, au stabilit legături sportiv-suporter, benefice pentru ambele părți.

În loc de încheiere vă prezint aprecierile – scrise pe facebook, a trei dintre doamnele care au beneficiat de serviciile de hostess ale handbaliștilor: ”Super!” – Mihaela Cată; ”Am putea să ne obișnuim cu handbaliștii și în această postură… cel puțin în timpul liber, pentru că, în rest, tot pe teren vrem să-i vedem și acolo le stă cel mai bine… Mult noroc băieți!” – Paula Paulik; ”Nu prea arătau a ospătari, dar nu s-a plâns nici o doamnă” – Mioara Bucur.

E de bine, zic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?