Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO: Fotbal, play-out, Liga a III a – La pauză, gazdele au redus turația pe Milcovul

  • CSM Focșani 2007 – Dacia Unirea Brăila 6-0 (5-0)

 

Formații

CSM Focșani 2007: Mărgărit –Ababei, Antic, Abeaboeru, Negoiță –Gașpar (75 Ofori), Săpunaru, Mazilu, Manu (62 Munteanu) – Paizan (62 Dascălu) – Pasăre (62 Oprea).

Antrenor, Cosmin Popescu, antrenor secund, Adrian Toma

Dacia Unirea Brăila: Moisoiu – Garelli, Ene, Bădilaș, Simion – Mendez, Boroșu,  Sangare, Robu – Edmilson, Gruia. Rezerve: Toma, Buhăescu, Ghiță, Răileanu, Stepanenco.

Antrenor, Vasilică Darie

 

          CSM Focșani 2007 a debutat sâmbătă, 1 aprilie în play-out-ul Seria a 2-a a Ligii a III-a în meciul jucat pe Milcovul în compania ultimei clasate, Dacia Unirea Brăila. Formația gazdă, cu șapte titulari dintre fotbaliștii Focșaniului, a pornit cu turația maximă întâlnirea cu foarte tânăra echipă a Brăilei căreia i-a marcat cinci goluri, unul mai spectaculos decât altul! În minutul 15, Pasăre a fost blocat în careu de Moisoiu, mingea a revenit în teren iar Paizan a șutat imparabil de la 16 metri, la colțul lung, sub încheietura barelor: 1-0. În minutul 19, Pasăre a câștigat un dule pe dreapta, a centrat impecabil, pe jos la 3 metri de linia porții de unde Manu a reluat-o, sanie, în gol pentru 2-0. S-a făcut 3-0 în minutul 28, după cornerul bătut lung de pe stânga de Manu, recentrarea lui Antic și lovitura de cap din 6 metri a lui Săpunaru. Ultimele goluri ale primei părți a meciului i-au aparținut lui Pasăre: în minutul 36 a șutat din unghi, de pe dreapta, de la 16 metri și nu i-a lăsat nici o șansă lui Moisoiu, iar în minutul 39, lansat pe stânga, a trimis mingea pe jos, cu putere, pe lângă portarul Brăilei, ieșit în mod neinspirat în întâmpinare.

În repriza a doua focșănenii au redus turația, oaspeții au ieșit cu mai mult curaj la joc, au avut o situație din care ar fi putut marca, dar golul a venit tot în poarta lor: în minutul 87, Dascălu a trimis spectaculos mingea în poarta adversarilor din lovitură liberă de la 25 de metri și a fixat scorul partidei: 6-0!

În etapa următoare, la 8 aprilie, de la ora 17:00, CSM Focșa ni 2007 va juca tot pe Milcovul, cu Sporting Liești, în etapa a doua a play-out-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?