Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Focșani. Autorizație de construire pentru refacerea străzilor Alecu Sihleanu, Maior Gh. Șonțu, Aleea Aviatorilor, Aleea Cuza Vodă

Comunicat de presă:
          Primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a semnat, joi, 9 mai 2024, autorizația de construire pentru lucrările de refacere care vor fi realizate la străzile Alecu Sihleanu și fundătura, Maior Gh. Șonțu și fundătura, Aleea Aviatorilor, Aleea Cuza Vodă și fundătura. Prin emiterea autorizației de construire se intră în linie dreaptă pentru refacerea acestor străzi. Lucrările vor demara după sfârșitul anului școlar pentru a reduce disconfortul părinților și elevilor care învață la unitățile de învățământ din zonă. Valoarea lucrărilor care vor fi realizate pe aceste străzi este de 6.352.736,30 lei iar fondurile sunt asigurate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și de la Bugetul Local al Municipiului Focșani.
          Acesta este doar unul din loturile de străzi din Municipiul Focșani care vor fi reabilitate și modernizate prin PNI. Primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a semnat contractele de finanțare pentru lucrări de refacere a infrastructurii pentru 33 de străzi iar pentru două dintre acestea, strada Magazia Gării, strada Mare a Unirii, am finalizat deja asfaltarea.
          Tot prin acest program de finanțare sunt realizate lucrări la străzile Predeal (tronsonul între str. Ion Creangă și Grigore Ionescu), Timiș. Au început lucrările și pe strada Ecaterina Varga unde, pentru a evita blocarea circulației pe străzile din cartier, se va interveni treptat și pe celelalte artere care vor fi reabilitate prin PNI, respectiv străzile Prof. Constantin Stere, Bujor, Agriculturii, Cernei, Dogăriei.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?