Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Cîrligele. Terenul de sport cu gazon sintetic și nocturnă prinde contur!

Primarul Ștefan Moscu a anunțat că lucrările la terenul de sport cu gazon sintetic și nocturnă din comuna Cîrligele continuă conform graficului. Acesta a mai anunțat că în scurt timp vor începe și lucrările de execuție la blocul de locuințe sociale. „Terenul de sport cu gazon sintetic și nocturnă din comuna noastră a început să prindă contur! Proiectul finanțat din fonduri europene mai prevede și un loc de joacă modern pentru copii și amenajarea unei parcări. De asemenea, în scurt timp vom începe și lucrările de execuție la blocul de locuințe. Astfel, pe un teren neîngrijit al fostului SMA Cârligele, recuperat de primărie și introdus în domeniul public al comunei, se vor construi obiective de care vor beneficia tinerii și copii din comuna noastră“, a precizat primarul Ștefan Moscu.

Blocul de locuințe este finanțat prin Programul de construire de locuințe sociale derulat la nivel național, iar terenul de sport multifuncțional, locul de joacă pentru copii și parcarea vor fi finanțate din fonduri europene și bugetul local. „La Cârligele se lucrează în mod permanent pentru dezvoltarea comunei și, după investițiile în infrastructura de drumuri, școli, grădinițe, apă, canalizare, cămine culturale a sosit vremea și pentru construirea unui bloc de locuințe și a unui teren de sport modern cu gazon sintetic și nocturnă, completat cu un loc de joacă pentru copii. Astfel, în viitorul apropiat vom avea un complex format din teren de sport multifuncțional, loc de joacă pentru copii și și un bloc P+1 de locuințe sociale (4 apartamente și 4 garsoniere)“, a afirmat primarul Ștefan Moscu.

Vă reamintim că Primăria Cîrligele a finalizat lucrările la proiectul de investiții privind construirea unui pod din beton armat în Punctul „Chiru“, pe drumul comunal Cîrligele-Dălhăuţi. Primarul comunei Cîrligele, Ștefan Moscu, a anunțat că acaestă investiție a fost finalizată în zece luni de zile. Proiectul de investiţii „Pod din beton armat peste pârâul Dălhăuți, punct Chiru, comuna Cîrligele, județul Vrancea“ are o valoare de 2,1 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată prin Programul de Dezvoltare Locală (PNDL), etapa a II-a.

Primarul Ștefan Moscu a mai anunțat că au fost finalizate două investiții finanțate din fonduri europene: ,,Modernizare sediu Grădiniță pentru copii și Centru de Asistență după Programul Școlar din satul Cîrligele“ și ,, Modernizare drumuri de interes local“. Edilul șef din Cîrligele a reamintit că în luna iulie 2018 a semnat la sediul AFIR Constanța un nou contract de finanțare cu o valoare de peste 500.000 euro prin care școlile din satele Blidari și Dalhăuți vor fi reabilitate și dotate corespunzător.

Sursa foto: Facebook/Primăria Cârligele

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?