Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Handbal, Liga Națională: Spectacol de gală cu repetiție în Polivalentă!

CSM Focșani 2007 – HC Dobrogea Sud Constanța 23-20 (12-11)

CSM Focșani 2007: Cloșcă, Marocico – Ragea – 1 gol, Pătru – 4, Cozorici, Popovici, Miroiu – 3, Țuțu – 6, Hrimiuc – 1, Mocanu – 1, Rață – 1, Nuțu, Marijanac – 6, Eros, Gramatic, Sladic.

HC Dobrogea Sud Constanța: Iancu, Malinovici – 7, Nistor, Andrei – 5, Chikovani – 2, Vasile, Csog, Chiuffa – 3, Omar – 2, Nikolic – 1, Simovik, Susanu, Rotaru, Hendawy.

Handbaliștii focșăneni au rămas neînvinși în Liga Națională și după meciul din sâmbătă, 28 septembrie, când au jucat de la ora 18:30, în Sala Polivalentă, în compania puternicei formații a HC Dobrogea Sud Constanța, venită la Focșani cu toate vedetele sale de mare valoare.

Constănțenii erau favoriți prin palmares general, ca și prin cel din întâlnirile cu CSM 2007, în fața căreia au pierdut o singură dată. Însă în teren palmaresul nu a contat! Au avut în față o formație focșăneană ajunsă la maturitate ca grup handbalistic, remarcabilă prin determinarea cu care evoluează pe orice teren, cu certe valori individuale și cu un joc încântător în foarte multe momente, și în apărare, și în atac. O echipă a Focșaniului conștientă de propria valoare, pe care și-o exprimă prin joc eficient și rezultate! Așa s-a întâmplat în cele patru etape antrerioare, mai cu seamă în partida cu CSM București din deplasare, și nu avea cum să fie altfel cu Dobrogea Sud!

Întâlnirea de sâmbătă seara a fost foarte echilibrată, însă, în afara minutelor de început, când a fost 1-0 pentru oaspeți, apoi 1-1, gazdele au fost tot timpul cu unul sau două goluri în fața constănțenilor. În minutul 55 era 22-20, Marocico a apărat senzațional o lovitură de la 7 metri, iar în minutul 55.30, Sașa Marijanac a marcat pentru 23-20. Constănțenii nu au mai reușit să înscrie nici în superioritate în poarta unui Cloșcă imperial, ca în tot meciul, nici focșănenii nu au mai înscris și CSM 2007 a obținut o victorie de prestigiu, meritată, deloc surprinzătoare pentru cei care cunosc îndeaproape calitatea echipei focșănene, a jucătorilor săi și a băncii tehnice.

Finalul de meci s-a consumat cu spectatorii în picioare susținându-și frenetic favoriții. La jocul cu CSM 2007, HC Dobrogea Sud a fost susținută de o galerie foarte harnică, dar și foarte sportivă, care l-a aplaudat pe fostul jucător al Constanței și actualul antrenor al Focșaniului, Dalibor Cutura.

Handbaliștii focșăneni au fost susținuți și de primarul Cristi Valentin Misăilă, care la final a făcut o poză de grup cu Grupa steluțelor, copiii de la Garădinița 15 din Focșani, veniți la rândul lor să vadă meciul și să fie alături de handbaliștii focșăneni, între care și tatăl colegului lor Ragea!

După victoria de sâmbătă seara, CSM 2007 a urcat pe primul loc al clasamentului, apoi a coborât pe locul al doilea după Dinamo, câștigătoare ieri în meciul cu Dunărea Călărași.

Miercuri, 2 octombrie, de la ora 18:00, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare la Politehnica Tmișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?