Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Grupa 2006 de la CSM Focşani a luat bronzul la „Braşov Indoor Cup“


Cădere de cortină! S-au încheiat partidele de la turneul „Brașov Indoor Cup” la fotbal, unde au fost prezente 205 de echipe la categoriile de vârstă copii născuți în anii 2004, 2006 și 2008. Cea mai bună performanță a cluburilor din Vrancea care au participat la întrecerea de la Brașov a fost obținută de grupa 2006 de la CSM Focșani, campioana națională en-titre la Memorialul Ghe. Ene, care s-a clasat pe locul 3 și a intrat în posesia medaliilor de bronz.
Autorii performanței sunt jucătorii: Andrei Chiriac, Lorenzo Stoica, Rareș Fătu, Călin Badașcă, Alberto Epure, Teodor Dănilă, Leonardo Sîchin, Robert Necula, Sebastian Mocanu, Roberto Ionescu, Marius Nițu, Horațiu Crăciun, Răzvan Onofrei, Adi Păvălucă, Mogia Batista și antrenorii Mircea Lazăr și Cristinel Ionel. „Experiența acumulată în edițiile precedente ne-a ajutat să avem cea mai bună competiție de până acum, cu câștigătoare neașteptate. Mulțumim echipelor participante – jucători, antrenori și conducători – precum și părinților care i-au însoțit pe sportivi ca de fiecare dată. Sperăm că toți cei care s-au aflat la Brașov pentru acest turneu pleacă acasă cu o frumoasă amintire, indiferent dacă favoriții lor au câștigat ori au pierdut. Până la urmă, la această vârstă este important pentru fiecare copil să joace cât mai multe meciuri, cu adversari diferiți și să acumuleze experiență care îl va ajuta mai târziu. Chiar dacă au mai fost unele mici probleme, inerente unei competiții de o asemenea anvergură, turneul organizat de clubul Corona-Tâmpa Brașov rămâne cel mai important din România, după cel din vară, organizat tot aici. Åži asta numai grație dumneavoastră, celor care ați venit din toate colțurile țării și chiar de la Novi Sad. Vă mulțumim și vă așteptăm la vară la Brașov Junior’s Cup!”, au transmis organizatorii.

Rezultatele echipei CSM Focșani:
5-0 cu Tinere Speranțe București, 3-0 cu Comstar Vaslui, 4-1 cu Viitorul Cluj Napoca, 3-0 cu Academia de Fotbal Ghe. Hagi Constanța, 4-1 cu Åžcoala Ilie Oană Ploiești, 0-3 cu Unirea Ruginoasa (Iași).

Clasament final la categoria Under 9:
1. Unirea Ruginoasa,
2. ACS Kinder Tîrgoviște,
3. CSM Focșani,
4. Sparta București.
Finala mare: ACS Kinder Tîrgoviște – Unirea Ruginoasa 5-6.
Finala mică: Sparta București – CSM Focșani 2-3 (după executarea loviturilor de departajare). Au marcat pentru CSM: Rareș Fătu, Alberto Epure și Robert Necula.

Grupa 2006 a Prosport Focșani, locul 3 în clasamentul „Quality Tornament”

„Quality Tournament”, proiect în cadrul categoriei 2006 de la Brașov Indoor Cup 2015, implementat de Federația Română de Fotbal, a constat într-o ierarhie alcătuită pe baza unor criterii, cum ar fi: atitudinea celor implicați (antrenori, copii, părinți), calitățile tehnice, calitățile colective, calitățile mentale și calitățile fizice.
Deși au încheiat pe locul al VI-lea din punct de vedere al rezultatelor de pe teren, după criteriile de evaluare ale specialișilor desemnați de FRF și ACS Tâmpa Brașov, Miodrag Belodedici, Ion Vlădoiu, Marian Ivan și Adrian Hârlab, Prosport Focsani, cu un punctaj de 530 de puncte, s-a situat pe locul 3 in clasamentul „Quality Tournament”. Echipa Prosport Focșani a primit o cupă și o diplomă din partea FRF. Lotul grupei 2006 de la Prosport: Alexandru Lensu, Onofrei Răzvan, Stratulat Åžtefan, Dumitru Alex, Tănasă Leonardo, Badiu Carlos, Costea Albert și Bulimar Andrei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?