Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Trei absenţi în deplasarea de la Călăraşi


Formația de futsal Progresul Focșani va evolua vineri, de la ora 17.00, pe terenul echipei Dunărea Călărași, într-o partidă care va conta pentru etapa a VI-a a Ligii I. Pentru această confruntare, tehnicienii grupării de pe Milcov, Elvis Ilaș și Petrache Gurguiatu nu se pot baza pe serviciile a trei jucători, toți accidentați.
Portarul Valentin Borș a suferit o întindere musculară în timpul partidei pierdute de focșăneni rundea trecută, 3-13 cu Cityus Tg. Mureș, iar locul său în poartă va fi luat de Marius Crăciun. Ceilalți doi absenți din jocul de vineri sunt Bogdan Stratulat și Marian Oancea. În aceste condiții, Progresul Focșani mizează pe următorii jucători: Crăciun, Bălosu, Sergiu Sava, Ungureanu, Ilaș, Mănăilă, George Duca, Oltianu.

   Cu CSMS Iași, în direct pe Digisport 2

    Pentru prima oară în acest sezon, o partidă a echipei Progresul Focșani de pe teren propriu va putea fi urmărită de microbiști pe micul ecran. Partida focșănenilor programată în Sala Polivalentă împotriva echipei CSMS Iași va fi transmisă în direct de postul Digisport 2, întâlnirea fiind programată marți, 21 octombrie, de la ora 18.00. Primele opt clasate din Liga I vor evolua în play-off, iar ultimele patru echipe vor retrograda în eșalonul secund.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?