Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

O tânără de doar 25 de ani, din Vidra, a murit în noaptea de Înviere într-un cumplit accident, în Spania

O tânără de 25 de ani din localitatea vrânceană Vidra și-a pierdut viața în urma unui grav accident de circulație care a avut loc pe o șosea din Spania, în noaptea de Înviere, în localitatea Liencres. Mașina în care se aflau Miruna Cojocariu și prietenul său s-a izbit de un stâlp aflat pe un scuar, după cum  relatează cotidianul regional Diario Montanes.
Accidentul a avut loc în jurul orei 3.30 dimineața, duminică, pe drumul care leagă orașul Liencres de plaja Somocuevas (Piélagos), unde, din motive neclare deocamdată, un Fiat 500, condus de un român, a părăsit șoseaua, s-a ciocnit violent de un stâlp de electricitate și de zidul unei case și a luat foc.

În urma impactului puternic, tânăra din Vidra a fost scoasă din mașină de serviciile de urgență care au venit la fața locului dar fără semne vitale. Șoferul autoturismului a suferit răni grave și a fost transportat la Spitalul Valdecilla, dar viața lui nu mai e în pericol.


Contactat de reporterii noștri, primarul comunei Vidra, Silviu Pintilie, a confirmat că tânăra decedată în Spania este din localitate, fiind singurul copil al familiei Cojocariu.

Întreaga comunitate se află în stare de șoc după ce am aflat că singurul copil al familiei Cojocariu și-a pierdut viața în noaptea de Înviere pe o șosea din Spania. Tânăra plecase împreună cu prietenul ei într-o minivacanță să viziteze Spania cu câteva zile înainte de Paște. Decesul a survenit chiar în noaptea de Înviere. Deja familia a demarat procedurile iar părinții au trimis în Spania probe ADN pentru recunoaștere, aceasta fiind procedura de acolo. După care urmează să fie adus în țară sicriul cu trupul neînsuflețit al tinerei. Este o pierdere mare pentru comunitate și suntem alături de familia îndoliată în aceste momente grele“, a declarat primarul comunei Vidra, Silviu Pintilie. Miruna Cojocariu avea o carieră de succes în publicitate.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să o odihnească în pace!

sursă foto: Bomberos de Santander/eldiariomontanes.es

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?