Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

UPDATE! Motociclist rănit după ce a pierdut controlul vehiculului motorizat și a căzut, la intrare în Focșani

Un motociclist s-a rănit la un picior după ce a pierdut controlul vehiculului motorizat pe care îl conducea și a căzut. Evenimentul s-a produs în această după-amiază (duminică), la intrarea în Focșani, mai precis în intersecția cu sens giratoriu din Bariera Mărășești.

Potrivit informațiilor primite de la polițiști, bărbatul deține permis de conducere motociclete de aproximativ două săptămâni, iar din cauza lipsei de experiență a pierdut contorului vehiculului motorizat și a căzut.

Inițial, martorii care au sunat la 112 au spus că ar fi existat coliziune cu un autovehicul, dar în urma viziorării imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere din zonă s-a ajuns la conculuzia că motocicleta nu a avut coliziune cu niciun alt autovehicul.

UPDATE!

În jurul orei 13.30 am fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că în Focsani, bariera Mărășești, a avut loc un eveniment rutier în care este implicat un motociclist.

Din verificările efectuate rezultă că în timp ce bărbatul conducea un motociclu pe direcția Focșani – Vânători, în intersecția cu sens giratoriu din strada Cuza- Vodă acesta a pierdut controlul și a căzut pe partea stângă.

A rezultat rănirea motociclistului, care a fost transportat la spital, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare.

IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?