Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Scrisoare de mulțumire adresată personalului de la Spitalul Municipal Adjud

Email primit pe adresa redacției:

Mulţumiri Spitalului Municipal Adjud

          Doresc să împărtăşesc mulţumiri şi aprecieri faţă de întreaga echipă medicală din cadrul secţiei de ortopedie traumatologie de la Spitalul Municipal Adjud, în special pentru domnul  doctor colonel în rezervă Boicu Adrian, medic primar ortopedie traumatologie. În urma experienţei noastre recente, am fost profund impresionaţi de devotamentul şi profesionalismul de care au dat dovadă atât sus numitul doctor cât şi tot personalul medical din cadrul acestei secţii (asistenţi, infirmiere) cât și doamnei doctor Trif Elena din cadrul secţiei de recuperare medicală fizică şi balneologie şi personalului de kinetoterapie.

          Menţionez că încă de la momentul primirii în urgenţe până la intrarea pe secţia de ortopedie traumatologie şi intervenţia chirurgicală în secţia ATI, fiecare cadru medical implicat a arătat o grijă excepţională faţă de mama mea şi a fost dedicat în a asigura cel mai bun tratament posibil. Apreciem cu adevărat eforturile  depuse pentru a crea un mediu pozitiv şi sigur în timpul internării.

          Personalul cu care am interacţionat şi curăţenia din spitalul dumneavoastră sunt un exemplu de urmat şi de alte unităţi. Vă mulţumesc pentru echipa excepţională pe care o aveţi şi standardele ridicate de îngrijire medicală pe care le promovaţi. Este de apreciat să ştim că spitalul dumneavoastră se angajează cu adevărat în asigurarea bună stării pacienţilor.

Cu cele mai bune gânduri,

Familia Pepene

Sursa foto: https://www.adjud.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?