Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Împreună cu voi alături de voi putem face minuni! – campanie de sărbători în satele Vrancei

Comunicat de presă:

Sâmbătă , 27 aprilie, echipa „Împreună cu voi alături de voi putem face minuni!”, coordonată de Costel Bocu din Odobești, s-a aflat în satele din Vrancea pentru a împărți alimente, hăinuțe și dulciuri copiilor, bătrânilor și familiilor nevoiașe.  Mesajul lor a fost „Dăruim zâmbete și bucurii!” de Sfintele Sărbători de Paști.

            Drumul anevoios nu ne-a împiedicat să ajungem acolo unde ne-am propus – în satele Titila și Hotaru, de la Andreiașu de Sus. După ploile căzute zilele trecute, am urcat mai greu, neavând mașini performante, dar am reușit! Am „colindat” căsuțele copiilor și bătrânilor ce ne așteptau, așa cum noi i-am obișnuit an de an – și nu numai în pragul sărbătorilor, sa le pășim pragul.

Au fost familii din Butucoasa, Andreiașu de Sus – Titila și Hotaru, Reghiu, Mera, Unirea Odobești și am încheiat la Căminul de bătrâni de la Odobești unde ne așteptau 35 de bunici. „Scopul nostru principal în viață este de a ajuta pe alții. Și dacă nu-i poți ajuta, cel puțin nu le face rău” – Dalai Lama.

Aceste acțiuni nu pot avea loc fără sprijinul prietenilor care mereu sunt alături de mine și lucrul în echipă mereu dă roade. Am împărțit bucurii și zâmbete familiilor nevoiașe și asta s-a putut vedea pe chipul lor. Ne rugăm să fim sănătoși și să fie sănătate, să mai putem face asemenea fapte. Dacă avem sănătate le putem face pe toate. O echipă nu este un grup de oameni care lucrează împreună. O echipă este un grup de oameni simpli care au încredere unii în alții!

Mulțumesc tuturor prietenilor, oamenilor simpli ce mi-au fost alături și de această dată. Le doresc sănătate, bucurii, pace și liniște sufletească alaturi de cei dragi și dacă tot suntem în preajma Sfintelor Sărbători de Paște, le doresc un Paște liniștit și binecuvântat! Cu mult RESPECT, Cos Cos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?