Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

GALERIE FOTO: „Balul brazilor de Crăciun“ la Școala Gimnazială Nr. 7 Focșani

La Școala Gimnazială Nr. 7 din Focșani, încă de la sărbătoarea Sfântului Nicolae, copiii au început să se pregătească pentru sărbătoarea nașterii Domnului nostri Iisus Hristos. S-au desfășurat activități școlare specifice sărbătorilor de iarnă la toate structurile care aparțin acestei școli: Școala Gimnazială Nr. 7, Grădinița Mândrești, Grădinița Nr. 3, Penitenciar, Programul „A doua șansă“.

Pregătirile pentru serbări au început cu picturi de icoane pe lemn, felicitări în tehnica quilling, împodobitul brazilor pe teme alese de elevi și în tot acest timp s-au cântat și pregătit colindele noastre strămoșești românești. Înainte de vacanța de iarnă, în cadrul școlii centrale s-a desfășurat o sebare amplă care a cuprins: „Balul brazilor de Crăciun“, în care s-au confruntat clasele gimnaziale, prin susținerea unui eseu conform temei alese în împodobirea bradului clasei, îndrumați de profesorii diriginți. O suită de colinde, susținută de corul claselor primare, îndrumați de d-nele prof. Baciu Marina și Oană Cristina, cât și corul ciclului gimnazial îndrumat de prof. Drilia Ionuț. Dans tematic susținut de gimnastele școlii, îndrumate de prof. Zmeu Carmen, dar și cântece și poezii în limba franceză, elevii fiind îndrumați de prof. Nenciu Irina.

„Sunt bucuros că și în acest an, sărbătorile de iarnă ne-au găsit sănătoși și că elevii din toate structurile școlii pe care o conduc s-au mobilizat și au desfășurat serbări de Crăciun foarte frumoase și cu trăire creștinească, specifică poporului român. Pe această cale, transmit profesorilor, elevilor, părinților și tuturor cetățenilor acestui oraș, sănătate, bucurii și bună pregătire pentru sărbătoarea Nașterii Fiului lui Dumnezeu, Iisus Hristos, Care Dă un sens și un scop vieții noastre omenești“, a transmis directorul Școlii Gimnaziale Nr. 7 Focșani, Sebastian Ionuț Burlan.

Mirela Hanganu, Școala Gimnazială Nr. 7 Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?