Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

”Împreună de sărbători”. Fii și tu Moș Crăciun pentru o zi

Este pentru al IV-lea an consecutiv când Alexandru Șengenc și Mădălina Ungureanu iau inițitiva, iar de sărbători se gândesc nu la cadouri pentru ei, așa cum facem cei mai mulți dintre noi, ci la cum să bucure familiile nevoiașe din județ. Ca să împlinească magia Crăciunului, ei au nevoie și de spiriduși, de aceea cei doi studenți cu suflet mare ne invită pe toți să dăruim. Și, după cum spune și Alexandru, orice e binevenit. Rechizite, dulciuri, chiar și alimente pot aduce un pic de bucurie în inimile unor oameni plini de neajunsuri.

Pentru aceste Sărbători, cei doi și-au propus să ajute 10 familii din Vrancea. ”Acesta este al patrulea an consecutiv de când am pornit pe drumul cadourilor de sărbători pentru familiile nevoiașe. Pentru că nu suntem persoane “publice“ și nu reprezentăm ceva de succes din oraș, ne este foarte greu să strângem ceva pentru cei mici, tocmai acesta este și motivul pentru care venim cu rugămintea la dumneavoastră. Timp de 3 ani de zile am ajuns împreună cu Moș Crăciun la câteva familii din județul Vrancea pentru a le împărți copiilor cadouri, alimente, zâmbete și voie bună. Deja simțim faptul că ceea ce facem este o tradiție. Nu ne putem imagina ajunul Crăciunului fără a merge la ei. De la an la an, familii diferite, povești de viață diferite, copilași diferiți, dar cu același zâmbet și aceeași timiditate. Cerem iar ajutorul celor mai norocoși pentru a rupe din ce-i a lor și a oferi celor mai puțin norocoși. Jucării, rechizite, dulciuri, hăinuțe, încălțăminte, alimente … absolut orice este binevenit atunci când pe ei sărbătorile îi prind nepregătiți. O să mergem și o să reprezentăm persoanele care au oferit ceva din suflet și o să rugăm copiii să ne cânte colinde pentru ei, pentru cei buni la suflet care consideră faptul că toți merităm un Crăciun de poveste. Ne dorim să ajungem la 10 familii sau poate chiar mai mult, indiferent de zonă și de drum. Ne dorim să ne spuneți și poveștile de viață ale unor familii la care putem ajunge. Vrem să vedem zâmbete pe fața cât mai multor copii. Proiectul împreună de sărbători, ediția a patra, își dorește iar să facă un Crăciun de poveste pentru câteva perechi de ochișori ce nu și permit nici măcar să viseze la un brad! Dăruiește din inimă!”, este mesajul celor doi tineri.

Alexandru Șengenc și Mădălina Ungureanu pot fi contactați pe paginile personale de socializare. Donațiile pot fi făcute până pe 22 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?