Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Dans – „Alexander’s Focșani” a impresionat și a primit zece medalii la Constanța!

Ediția a zecea a Concursului Internațional de dans de la Constanța a adus în sala de concurs de la Teatrul Oleg Danovschi din Constanța, duminică, 9 decembrie și dansatorii de la „Alexander’s Focșani”. Performeri obișnuiți ai concursurilor la care participă, elevii instructoarei Mirela Nica Milea au impresionat și de acesată dată obținând zece clasări în zona primelor trei locuri: de șase ori, locul I, de două ori, locul II și de două ori, locul III.

          Pe primul loc au încheiat competiția de la Constanța formatia Alexander’s Junior, formatia Panciu , Alexandru Nica Milea+Georgia Ene, Raluca Iacob+Cristi Ion, Maria Bălbărău+Cristi Ion, Nicole Negrea+Denis Smărăndoiu.Pe poziția a doua au terminat formația Mixt Alexander’s și Raluca Iacob și Cristi Ioan iar pe locul al treilea s-au clasat formația Țifești și Sorina Diaconu+Tudor Calița.

După concurs, Mirela Nica Milea a postat pe facebook: ”Felicitări copiilor mei dragi pentru rezultatele obținute la concursul de la Constanța si multe mulțumiri părinților pentru sprijin și înțelegere! Sunteți minunați cu toții și mă simt onorată să vă am în preajmă! Mult succes pe mai departe tuturor puiuților! Sunt mândră de voi toți și de fiecare în parte!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?