Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Locuri de muncă pentru şomeri


   Doar 52 de locuri de muncă au fost puse la dispoziția șomerilor de angajatorii vrânceni, în această săptămână. Cele mai mari șanse de angajare le au cei care doresc să lucreze ca muncitori necalificați în industria confecțiilor și muncitori plantații și amenajare zonă verde. În rest, câteva locuri de muncă vacante sunt pentru cei de meserie confecționer-asamblor articole din textile, emailator, asistent medical fizioterapie și maseur.
   Cu o ofertă generoasă de locuri de muncă vin angajatorii din țările Comunității Economice Europene (CEE). Astfel, în Germania sunt căutați cei de meserie ospătar, barman, expozant, muncitor în agricultură și bucătar, în Danemarca se caută lucrători în agricultură și culegători căpșuni, în Polonia sunt disponibile locuri pentru consultanți monitorizare și referenți validare informații în limba română, iar în Olanda pot încheia contracte de muncă cei de profesie senior inginer în utilaj tehnologic, inginer de proces, inginer construcții civile, inginer de proiect, inginer mecanic utilaj tehnologic și inginer mecanic. Lista locurilor vacante din CEE continuă cu oferta Maltei (programator senior), Austriei (drujbist), Slovaciei (medici stomatologi), dar și a României (administrator cumpărături și bucătar).
    În Norvegia pot găsi locuri de muncă persoanele de meserie senior manager proiect, inginer conducte, inginer automatist, senior inginer planificare, senior geofizician, senior inginer geolog, coordonator FSPO calitate și riscuri, inginer mecanic FPSO, inginer inspector construcții, inginer coordonator sistem, inginer specialist valve, inginer electric, inginer instalator, senior inginer automatizări, montator acoperișuri, fierar/betonist, dulgher-tâmplar, operator la mașini de imprimat și inginer CAD.
    Informații suplimentare cu privire la locurile de muncă amintite pot fi obținute de la consilierul EURES al AJOFM Vrancea Mircea Nedelcu și de la inspectorul Melania Bălescu, la numerele de telefon 0237.230.186 sau 023.617.964.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?