Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Pompierii vrânceni acționează în două localități pentru evacuarea apei

Pompierii militari din cadrul Stației de Pompieri Vidra intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o motopompă transportabilă la evacuarea apei în satul Cucuieți, com. Vidra. În sprijin acționează și SVSU Vidra.

Pompierii militari din cadrul Stației de Pompieri Panciu intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o motopompă transportabilă la evacuarea apei în satul Sârbi, com. Țifești.

ISU Vrancea

Reamintim că, în această seară, mai multe localități din Vrancea au fost sub atenționare imediată de Cod portocaliu de precipitații și descărcări electrice. De asemenea, până mâine, la ora 9.00, este Cod galben de vreme rea. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua și aspect de vijelie și izolat căderi de grindină.

UPDATE!

Revenire intervenție evacuare apă, com. Țifești: se intervine pentru evacuarea apei dintr-o curte, unde nivelul apei a ajuns la cca. 30 cm. În sprijin acționează și SVSU Țifești și un echipaj de la IPJ.

Revenire intervenție evacuare apă com. Vidra: se intervine pentru evacuarea apei din 4 gospodării, unde nivelul apei a ajuns la cca. 20-40 cm. Pe drumul DN 2D se circulă restrictionat. Intervine SDN.

ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?