Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO : Poetul octogenar Hristache Lungu și-a lansat cartea „De veghe în cetatea inimii”


Focșăneanul Hristache Lungu și-a lansat, vineri, cea de a doua carte de versuri intitulată „De veghe în cetatea inimii”, în cadrul unei întâlniri emoționante ce a avut loc în Sediul Central al Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea.  
  Evenimentul octogenarului jurnalist și poet a adunat o mulțime de oameni – prieteni, scriitori sau pur și simplu persoane care au dorit să îl cunoască – care au dorit să se bucure împreună atât de versurile lui, adunate în noua carte, cât și de prezența sa. Sarcina de moderator al acestei întâlniri de suflet și-a asumat-o și și-a îndeplinit-o cu mult succes scriitorul Culiță Ușurelu, care a vorbit cu multă simțire despre autor și despre cartea acestuia. Lui i s-au alăturat editorul Constantin Marafet, de la Editura Rafet unde a fost scos acest volum, cât și primul („Cartea Inimii”), dar și scriitorul Gheorghe Neagu. 
Pline de simțire au fost și cuvintele rostite cu prilejul acestui eveniment de Sandu Ploscaru, președintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Milcov” Focșani, unde poetul Hristache Lungu este membru, de părintele Costică Popa, precum și de profesorul de limba română, fost inspector general al ISJ Vrancea, Enache Mândrescu. În cadrul întâlnirii de vineri, unii dintre mulții prieteni prezenți au recitat din poeziile cuprinse în volumul lansat de poetul Hristache Lungu, iar interesul manifestat pentru evenimentul în care el a fost personajul principal, și atmosfera plină de sensibilitate și emoție l-au surprins pe acesta într-atât de mult, încât a promis că va mai scrie o carte!
    Impresionanta poveste de viață a poetului și jurnalistului Hristache Lungu a fost relatată pe larg în cotidianul nostru, și o puteți reciti accesând linkul: http://bit.ly/2lDThzt

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?