Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

GALERIE FOTO : Spartan Restaurant devine cel mai mare lanț de restaurante cu specific grecesc din România


Carne, salate, sosuri unice, cartofi prăjiți și pyta! Sunt atât de bune de-ți lasă gura apă numai când te gândești la ele, nu-i așa?
    Restaurantul Spartan, care a deschis în 2014 o locație în Focșani Mall, devine lider pe piața fast-food în segmentul restaurantelor cu carne rotisată. Spartan comercializează în principal Gyros și Souvlaki și utilizează două tipuri de carne: pui și o combinație inedită și specifică – vită, oaie, porc. Toate produsele conțin pytă coaptă pe vatră, derivată din aluat proaspăt frământat în restaurant. Ce bine miroase când o rupi și cât de fragedă este!
    Sosurile reprezintă un element fundamental. Unice în România, beneficiind de protecția mărcii înregistrate, sosurile sunt preparate din legume proaspete, iaurt, zeamă de lămâie, măsline cu gogoșari murați, roșii tocate și murături în saramură, rețetă secretă. Și cât de bine se potrivesc cu carnea, cartofii și salatele, transformându-ți mâncarea într-un adevărat festin culinar.
    Carnea de vițel, purcel și berbecuț este ținută în baiț din condimente proaspete, apoi este rumenită și servită fie în lipie fie în farfurie. E crocantă și suculentă, o savurezi și ai mai vrea!
    Specificul este parțial grecesc și se reflectă în modalitatea de prăjire a cărnurilor, coacerea produselor de panificație tip pyta și împachetarea ingredientelor în lipie.
    Produsele se prepară conform rețetelor originale, proprii francizei. De exemplu, produsul de bază, deși preia denumirea grecească „souvlaki”, nu este identic celui din Grecia. În consecință, Spartan nu este un restaurant tradițional sau o tavernă grecească ci o îmbinare de stiluri culinare din care rezultă un concept individual. Spartan nu vinde shaorma sau kebab, deci nu are un specific turcesc.
    Spartan este un concept unic, bazat pe prospețime și plăcerea de a savura o mâncare gustoasă și vă așteaptă zilnic în Focșani Mall.

Începând cu anul 2015 imaginea brandului Spartan este celebrul Remy Bonjasky, luptătorul de kick-boxing cu trei titluri mondiale K1, care deține recordul absolut in cadrul circuitului de lupte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?