Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

72 cupluri de „aur” din Focșani vor fi premiate de Ziua Familiei

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani:

„Ziua Internațională a Familiei este sărbătorită în întreaga lume pe data de 15 mai a fiecărui an pentru a sublinia, o dată în plus, importanța familiei.
În țara noastră, ziua de 15 mai este și Ziua Familiei Române, prilej pentru noi toți de a marca această instituție a dragostei și fidelității.
Cu această ocazie, Primarul Cristi Valentin Misăilă are plăcerea de a premia, într-un cadru festiv, 72 de familii focșănene care aniversează jumătate de secol de iubire neîntreruptă.
Evenimentul va avea loc miercuri, 15 mai 2024, în Piața Unirii din Focșani, începând cu ora 18.00 .
Cuplurile de “aur” invitate vor primi din partea municipalității câte o diplomă de fidelitate, un tort, un buchet de flori și un premiu în valoare de 500 de lei.
Cineva spunea că “dragostea nu are vârstă, fiind mereu în plină tinerețe”. Tocmai de aceea, cele 72 de perechi de “tineri” îndrăgostiți vor avea parte și de un spectacol de poezie, dans și muzică populară, susținut de artiștii de la Teatrul Municipal “Mr. Gh. Pastia” Focșani și Ansamblul Folcloric “Țara Vrancei”, la care sunt invitați să asiste și focșănenii prezenți în Piața Unirii din centrul orașului.
Vă așteptăm să sărbătorim împreună IUBIREA!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?