Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Fotbal, Cupa României – Sportul Ciorăști – CSM Focșani 2007!

Programul stabilit de Federația Română de Fotbal pentru prima etapă naională a Cupei României, ediția 2018-2019, va aduce față în față, astăzi de la ora 17.30, pe stadionul de la Salcia Veche, formațiile Sportul Ciorăști și CSM Focșani 2007. Echipa locală este câștigătoarea fazei județene a Cupei României, după un parcurs la finalul căruia a trecut cu 4-1 de Voința Cîrligele, dar și campioana Vrancei, postură din care a jucat barajul pentru promovare în Liga a III-a. Ciorăștenii nu au trecut de baraj, dar au avut evoluții foarte bune în fața campioanei județului Constanța, CS Medgidia. Prelungirea sezonului competițional i-a pus pe fotbaliștii Ciorăștiului în situație de a intra în vacanță târziu, așa că primul joc din faza națională a Cupei a venit pentru ei înaintea reluării pregătirilor. Însă un meci din competiția surprizelor este de totul sau nimic și este de așteptat ca astăzi fotbaliștii Sportului să joace cât pot de bine și să încerce promovarea în etapa a doua!

Focșănenii se află la trei săptămâni de la reunire și începerea antrenamentelor pentru viitorul campionat. Au și jucat cinci partide de pregătire cu formații puternice, au arătat o creștere constantă a calității evoluțiilor iar meciul de astăzi este poate fi considerat pentru ei ca și un foarte util antrenamt. Însă conducerea echipei îl consideră foarte important pentru că este în Cupa României, competiție ce poate aduce focșănenilor satisfacții printr-un parcurs cât mai lung în condițiile în care echipa nu are ca obiectiv promovarea la finalul sezonului 2018-2019.

Antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma au lucrat preponderant pentru acumulări fizice de la reluarea pregătirilor, la 9 iulie, iar de luni, 30 iulie, au început să pună accentual pe exersarea unor diferite situații de joc, pe antrenamente tactice și tehnice, așa cum poate fi observat și din imaginile ce însoțesc textul. CSM Focșaniu 2007 se află în graficul de pregătire stabilit inițial și la Ciorăști va încerca să arate că până acum echipa a lucrat cu folos și că este pe drumul ascendent despre care mi-a vorbit zilele trecute antrenorul Vasile Burgă. Pentru meciul de Cupă cu Sportul Ciorăști, formația focșăneană nu va putea conta pe Mădălin Predoiu, suspendat, Cosmin Pasăre, accidentat în amicalul de sâmbătă, de la Aerostar Bacău. Mai sunt câțiva jucători cu ușoare indispoziții, însă antrenorii au la dispoziție un lot din care pot alcătui o formulă de joc competitivă pentru meciul de astăzi.

Partida dintre Sportul Ciorăști și CSM Focșani 2007 va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din centralul Marius Diaconu, din Roman, și asistenții Vlad Țăranu și Ionuț Răzvan Andrei, din Piatra Neamț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?