Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Micii atleţi vrânceni, medaliaţi la Campionatul Naţional


Prima zi a Campionatelor Naționale de atletism pentru copii I, II și III, întrecere care se desfășoară la Complexul Sportiv Lia Manoliu din București a fost una prolifică pentru tinerele speranțe ale atletismului vrâncean. Rezultatele și medaliile nu au întârziat să apară, dovadă că antrenamentele au fost făcute cu seriozitate. Cel mai bun rezultat a fost obținut de Cătălin Flavius Stoica (Clubul Sportiv Åžcolar Adjud), care a obținut medalia de aur și titlul de campion național în proba de aruncarea suliței de 600 grame (rezultat 37.31 metri), iar pe treapta a treia a podiumului a urcat un alt sportiv de la CSÅž Adjud, Ionuț Cosmin Sîrgu (rezultat 35.32 metri).
În proba de aruncarea suliței de 400 grame, Adela Alisia Paruba (CS Atletic Adjud) a cucerit medalia de bronz (rezultat 31.03 metri), titlul de campioană națională revenindu-i unei alte adjudence, Georgiana Larisa Zglimbea, care a concurat pentru clubul CA Roman (rezultat 33.11 metri). Georgiana a obținut medalia de aur și în proba de aruncarea greutății de 2 kilograme (rezultat 13.01 metri), probă în care Andreea Rotaru (LPS Focșani) a cucerit medalia de bronz (rezultat 12.72 metri).
O medalie de bronz a fost obținută și de Adrian Paul Bouroș (LPS Focșani) în proba de 300 metri garduri la categoria copii I (rezultat 47.81 secunde).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?