Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

ULTIMA ORĂ! Schimbare la conducerea ANIF Vrancea

Directorul ANIF Vrancea, Nelu Nicușor Bucur, s-a suspendat din funcție pentru perioada campaniei electorale premergătoare alegerilor locale din 9 iunie. Nelu Nicușor Bucur candidează pe lista PSD pentru Consiliul Județean Vrancea. Suspendarea din funcție a directorilor de instituții publice deconcentrate a fost solicitată de fostul prefect Nicușor Halici, președintele PSD Vrancea, atunci când și-a anunțat demisia din funcția publică. Reamintim că, la ultima ședință a Colegiului Prefectural, Nicușor Halici le-a cerut directorilor să fie echidistanți în activitate și să nu implice instituțiile publice în competiția electorală. “Nu vreau ca instituțiile publice din Vrancea să fie atrase în competiția politică din acest an”, a solicitat fostul prefect Halici.
Potrivit informațiilor oficiale, atribuțiile de director la ANIF Vrancea au fost preluate de Dan Bunghez. Este o decizie temporară, până la clarificarea situației de la această instituție.

Conform surselor noastre, și medicul stomatolog Cătălin Graur, director la DSP Vrancea, a făcut solicitare de suspendare, și el aflându-se pe lista PSD pentru CJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?