Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO : Moș Crăciun a ajuns la Gică și la frații din Căiata!


Încă două familii necăjite, despre ale căror situații ați putut citi în edițiile anterioare ale cotidianului nostru, au primit daruri de la Moș Crăciun. Este vorba de Gică, băiețelul de zece ani și mama sa, Nuți Vasilache, care trăiesc în sărăcie lucie, într-o casă dărăpănată din Focșani, pentru care trebuie să plătească chirie. Povestea acestora o puteți reciti accesând: http://www.monitorulvn.ro/articole/video-i-galerie-foto-obligat-sa-cer-easca-batut-i-chinuit-un-baietel-plange-dupa-mo-craciun_2_70858338.html. Către bietul băiat și mama lui s-au îndreptat, duminică seară, o parte din darurile adunate în cadrul evenimentului caritabil „Și tu poți să fii Moș Crăciun”, organizat în perioada 18-20 decembrie a.c., de Asociația „Alexandru” și Focșani Mall, în parteneriat cu Carrefour, Tricoton junior, Spitalul Orășenesc Panciu și Asociația Renato. Gică a primit jucării, alimente, chiar și un brăduț împodobit, care să-i facă Sărbătorile de iarnă mai luminoase.
    Moș Crăciun a ajuns și la copiii familiei din satul Căiata, comuna Sihlea, pe care sărăcia i-a împins să dea anunț la ziar în speranța că cineva îi va ajuta să le fie mai ușor. Despre situația lor dramatică puteți reciti accesând: http://www.monitorulvn.ro/articole/galerie-foto-copiii-pentru-care-n-au-existat-niciodata-sarbatori-sufocati-de-saracie-parintii-au-cerut-ajutor-printr-un-anunt-la-mica-publicitate_2_70857970.html
    Ei au primit foarte multe hăinuțe, jucării, o butelie și un aragaz, dar și alimente și rechizite, din partea cititorilor noștri. Și tot la ei au ajuns și o parte din darurile colectate în cadrul evenimentului caritabil derulat de Asociația „Alexandru”. De menționat este faptul că în cadrul acestui eveniment a fost organizată o expoziție cu vânzare de cadouri, produse tradiționale și creații manuale. Totodată, a avut loc un spectacol caritabil oferit de Laura, Lorena Francu, Giada Giardinelli și Răzvan Baciu. Oricine a putut face donații în urna special amenajată, oricine a putut dărui o jucărie sau orice altceva în folosul copiilor necăjiți.
    Scopul evenimentului a fost acela de a-i oferi un ajutor focșănencei Crina Ene, care se află în suferință și al cărei caz a fost mediatizat tot în paginile cotidianului nostru. Fata, de doar 15 ani, suferă de astroblastom anaplazic. Despre cazul ei disperat puteți reciti accesând: http://www.monitorulvn.ro/articole/galerie-foto—crina-are-15-ani-si-o-tumoare-pe-creier-care-a-lasat-o-oarba-si-paralizata-crina-are-nevoie-de-solidaritatea-vrancenilor_2_70857166.html „Moș Crăciun, personaje, spiriduși, baloane, cadouri și, mai presus de toate, oameni minunați care au pus mână de la mână pentru a face sărbătorile fericite nu doar unui copil, ci la mulți, mulți copii!!!!! Mulțumim tuturor! Sărbători binecuvântate tuturor!”, au transmis reprezentații Asociației „Alexandru”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?