Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

AICitizens, echipa de robotică a Colegiului Cuza Focșani, a fost acceptată la un nou mare concurs internațional; ei au nevoie din nou de susținerea noastră!

AICitizens, echipa de robotică a Colegiului Național „Al. I. Cuza” Focșani, s-a înscris la un nou concurs de anvergură și a fost acceptată. După marele succes obținut la campionatul mondial de robotică First Tech Challenge, care s-a desfăşurat în perioada 17 – 20 aprilie, la Houston, AICitizens vor concura tot în Statele Unite, la „Chicago Robotics Invitational”. Campionii cuziști anunță că se vor pregăti intens și de această dată, doar că au o singură îngrijorare: suportul material, potrivit unui anunț postat pe pagina oficială a prestigiosului colegiu focșănean:

„AICITIZENS au ocazia să meargă la o nouă competiție de robotică, unde au fost deja acceptați. Le dorim succes si mulțumim anticipat tuturor celor ce pot să îi susțină pentru a ajunge la competiție!”

„De la HOUSTON la CHICAGO?
Cu voi, DA! 💙💛❤️Avem o veste bună despre care suntem siguri că vă va bucura în aceeași măsură în care și noi am primit-o!
Ca urmare a obținerii Locului I în lume la Campionatul Mondial de Robotică FIRST Tech Challenge, Locul I la Design Award și Locul I în divizia Franklin, am avut posibilitatea de a aplica la încă o competiție de robotică de nivel înalt din Statele Unite: Chicago Robotics Invitational.
Și…… AM FOST ACCEPTAȚi!!!!
Competiția cere noi aptitudini la care am început să lucrăm încă din ziua în care am aplicat. E ceea ce ne pricepem să facem! Participarea echipei trebuie confirmată până pe 30 mai.


Avem o singura îngrijorare: suportul material!


Știm că picăturile sunt cele care fac oceanul!
De aceea ne adresăm dumneavoastră, tuturor celor ce puteți, să ne susțineți și pentru deplasarea la această competiție! Vă asigurăm că ne vom pregăti intens și dacă vom putea ajunge la Chicago Robotics Invitational-vă vom reprezenta cu onoare! Puteți dona aici:


RON: IBAN-RO30BTRLRONCRT0557688201


EUR: IBAN-RO77BTRLEURCRT0557688201 în contul “Asociația Educație STEM pentru Cetățeni
”, aflăm și din postarea publicată pe pagina de facebook AICitizens.

Le urăm campionilor AICitizens să ajungă cu bine la Chicago și le dorim mult succes în această nouă competiție!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?