Ediția: Marți 23 iulie 2024. Nr. 6676
Ediția: Marți 23 iulie 2024. Nr. 6676

VIDEO și FOTO: „Susținători PNL” din Jariștea, cercetați pentru lovire și alte violențe

            Campania electorală se pare că a fost tensionată în comuna Jariștea, culminând cu un incident violent marți, 11 iunie. La acest moment, polițiștii fac cercetări pentru lovire și alte violențe, după ce o femeie a reclamat că a fost agresată de două persoane, soț și soție. Femeia în cauză a postat pe Facebook poze și filmulețe.

Bună ziua cetățeni ai comunei, ia uitați ce ați votat (…), acum am fost bătută de (…), nu le-am făcut nimic ea m-a văzut pe stradă și a rămas în drum după care a ieșit și (…) și m-au bătut amândoi de față cu copilul meu minor”, era și explicația din postare, postare care a devenit virală și până ieri a adunat zeci de share-uri și peste 170 de comentarii.

            Ieri, femeia ne-a transmis și la redacție un mesaj: „Mă numesc Manea Cristina Andreea, sunt din comuna Jariștea, și am fost bătută de domni consilieri ai comunei Jariștea. Am fost bătută de față cu fetița mea în vârstă de 6 anișori. Domnii consilieri fac parte din partidul PNL. Am fost amenințată atât eu cât și familia mea de la începutul campaniei electorale cu moartea chiar, iar la data de 11 iunie la ora 18.00, trecând pe strada acestora, ei m-au văzut și m-au atacat, spunându-mi că nu am dreptul să trec pe strada lor, că, cât tupeu să am să trec prin fața porții, după au început să mă jignească foarte urât și au sărit amândoi să mă bată”.

Incidentul este cunoscut la nivelul comunei, însă primarul reales, Marius Ciprian Grama, nu a dorit să facă comentarii pe acest subiect. Acesta ne-a spus că cele două persoane indicate ca fiind agresorii nu sunt consilieri locali, ci „susținători PNL”. Totodată, primarul Grama a ținut să sublinieze că aceștia nu dețin funcții și nici nu sunt angajați ai primăriei.

Faptul că a fost un incident ne-a fost confirmat și de Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, anume că pe 11 iunie, „a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe la nivelul Secției 9 poliție rurală Odobești”. De altfel, pe 11 iunie, femeia a fost internată la Secția Chirurgie a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?