Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Ceartă între un cadru didactic și un medic de la Spitalul Adjud


Un cadru didactic de la o școală din Adjud acuză un medic din Spitalul Adjud, că nu s-ar fi comportat frumos cu ea. Mai exact, Gabriela Tătărăscu, de la Școala Gimnazială „Mihail Armenecea”, susține că a ajuns luni dimineață la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal din Adjud, după ce în week-end se lovise la un ochi. Acolo, medicul de gardă Vadim Bețișor ar fi țipat la ea și i-ar fi zis că nu are ce să-i facă. „Sâmbătă, am fost la țară, și acolo am căzut și m-am lovit la ochi. Nu am putut ajunge imediat la spital, pentru că tatăl meu are probleme de sănătate, așa că luni dimineață m-am dus la Camera de Gardă a Spitalului Adjud. De acolo, asistenta m-a trimis la medic neurolog, pe care nu l-am găsit așa că m-am întors la camera de gardă. Acolo, o doamnă asistentă care mi-a vorbit frumos a zis să aștept să vină medicul de gardă, adică doctorul Bețișor. A venit acolo, dar nu s-a uitat la mine, așa că l-am întrebat dacă mai aștept, iar el mi-a zis „stai și așteaptă că nu am ce să-ți fac eu”. I-am spus că nu e posibil să-mi vorbească așa și că nu are ce căuta să muncească în sistemul sanitar ca medic. Este imposibil ca un medic să vorbească așa pacienților, mai ales că noi cotizăm la sistemul public al asigurărilor sociale de sănătate. Apoi, mi-am luat buletinul și am plecat”, susține Gabriela Tătărăscu.
    Femeia a spus că nu vrea să depună plângere împotriva medicului Bețișor, doar vrea să atragă atenția asupra comportamentului său. „Nu vreau să depun plângere pe nicăieri, pentru că nu vreau să-i fac rău, dar vreau să atrag atenția că nu așa trebuie să se comporte un medic cu un pacient. Nu se poate așa ceva. Dacă așa s-a comportat cu mine, care am școală, d-apăi cu un om bătrân și sărac. Cu el cum se comportă?”, a mai spus Gabriela Tătărăscu.

   Medicul dezminte acuzațiile

    În replică, medicul Vadim Bețișor spune că i-a explicat frumos femeii că trebuie să se prezinte la un medic oftalmolog, iar aceasta a început să adrese cuvinte jignitoare. „S-a prezentat luni dimineață la camera de gardă cu un traumatism ocular de 2 zile, luni fiind a treia zi și am îndrumat-o către medicul oftalmolog. Doamna s-a dus la medic, care nu avea program de dimineață, ci după amiază, așa că s-a reîntors la camera de gardă. Eu i-am explicat că nu îi pot face nimic și să aștepte medicul oftalmolog, pentru că în cazul traumatismelor oculare trebuie să intervină un specialist. Ea a început să țipe că se moare cu zile în spitalul ăsta. Asta a fost tot. Plus, doamna nu reprezenta o urgență medicală, mai ales că era a treia zi de când se lovise la ochi, iar urgența medicală este în primele 12 ore”, a declarat medicul Vadim Bețișor.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?