Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Fotbal, Liga a III-a – Poate că boala nu-i la antrenori! CSM Focșani 2007 – Metalul Buzău 0-1 (0-0)

Formații

CSM Focșani 2007: Preda – Negoiță (86 Oprea), Ciopa, Perju, Dumitru – Jun Toba, Săpunaru,  Mihart (86 Mazilu), Enache (68 Ciobanu) – Gorovei (68 Zaharia), Dănăilă (68 Tchassem). Rezerve neutilizate: Niczuly – Dănilă, Toader, Stancu.

Antrenor,  Călin Moldovan

Metalul Buzău: Dinu – Păun, Makongo, Robu, Radu – Banu, Tudorică, Tudor – Peloivan, Moldovan. Rezerve: Toader, Rusu, Manea, Moraru, Mihai, Spătaru, Odoh, Bortoneanu, Opaiț.

Antrenor, Valentin Stan  

          CSM Focșani 2007 și Metalul Buzău s-au întâlnit sâmbătă, 27 aprilie, pentru a doua oară în play-off-ul Seriei a 2-a a Ligii a III-a la fotbal. La Buzău, în prima partidă, gazdele s-au impus cu un 3-0 clar și era de așteptat ca focșănenii, cu antenor schimbat, să găsească și partitura care să le permită să-și ia revanșa. Nu a fost să fie, pentru că oaspeții au marcat pentru 0-1 în minutul 80 prin Moldovan, din lovitură de pedeapsă, obținută după ce Saim Tudor a pornit cu mingea la picior de la peste 30 de metri de poarta gazdelor, a driblat inclusiv primul apărător din careul CSM 2007, dar în calea lui spre gol a fost întâmpinat de Ciopa, din contactul celor doi buzoianul a căzut iar centralul a indicat punctul de la 11 metri.

          Până atunci, în prima repriză buzoienii avuseseră mai mult mingea, cu câteva acțiuni cu un grad de periculozitate relativ scăzut la poarta Focșaniului iar începutul părții a doua a meciului aparținut de gazdelor care au avut o serie de lovituri de colț consecutive, dar apărarea Metalului s-a descurcat fără să primească gol. Este de observat că la CSM 2007 nu au apărut modificări spectaculoase de joc chiar dacă au fost schimbați antrenorii. Poate că boala nu-i la ei! Oricum, următoarele patru etape pot fi folosite pentru ca echipă să fie adusă în formă de vârf la momentul barajului! În etapa viitoare, vineri, 3 mai, CSM Focșani 2007 va întâlni în deplasare pe Unirea Braniștea.

Rezultatele și marcatorii etapei

Play-off: Sporting Lieşti – Unirea Braniştea 0-1 (0-0). A marcat Maftei – autogol; CSM Focşani – Metalul Buzău 0-1 (0-0). A marcat Moldovan (80).

Clasament: 1. Metalul Buzău – 62 puncte; 2. CSM Focșani 2007 – 47 puncte; 3. Sporting Liești – 37 puncte; 4. Unirea Braniștea – 36 puncte.Play-out: ACS Hamangia Baia – Viitorul Şuţeşti 4-3; Voinţa Limpeziş – Dacia Unirea Brăila 2-3; Viitorul Ianca – CSM Râmnicu Sărat 1-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?