Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

ULTIMA ORĂ! VIDEO şi GALERIE FOTO : Fetițele găsite înghețate în pădure și mama lor au fost ÎNMORMÂNTATE


 

Dumitra, de 44 de ani, și fiicele acesteia, de 14 și 3 ani, au fost înmormântate. Ele își vor dormi somnul de veci în cimitirul din comuna Cârligele, în aceeași groapă. Slujba de înmormântare a fost oficiată de mai mulți preoți. Femeia și fiicele sale au fost găsite moarte în pădure marți. Fetele au fost descoperite la marginea unui drum, destul de aproape de satul Dealul Cucului, iar mama lor la câteva sute de metri distanță de ele, pe o potecă ce duce către drumul pe care ele urmau să ajungă la Dălhăuți. 
    Trupurile neînsuflețite ale Dumitrei și fiicelor sale au fost ridicate de la morgă joi, iar pe documentele primite de familie a fost scrisă și cauza deceselor: hipotermie. Oamenii spun că nici nu ar fi avut cum să nu moară de frig, atâta vreme cât în seara zilei de duminică, atunci când au plecat din Dealul Cucului către Dălhăuți, afară era foarte frig și ploua torențial. 
    De înmormântarea celor trei s-au ocupat autoritățile locale, dar și trei persoane, respectiv Florentina Vișan, din Cârligele, Nicu Stoienescu și Nelu Gîrleanu, din Tulnici, oameni care nu au rămas indiferenți la drama familiei.

                   Dumnezeu să le odihnească în pace!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?