Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

ULTIMA ORĂ! VIDEO : Elena Iordache, femeia care dispăruse în pădure, A FOST GĂSITĂ


 

  Elena Iordache, femeia care dispăruse în pădure, a fost găsită moartă de un localnic la aproximativ un kilometru de satul Mahriu, comuna Poiana Cristei, situat la 3-4 kilometri distanță de satul Dealu Cucului, de unde plecase alături de sora și nepoatele ei, și ele găsite moarte în pădure. Localnicii spun că distanța dintre locul unde au fost găsite cadavrele Dumitrei și fetelor acesteia și locul unde a fost descoperit cadavrul Elenei este de aproximativ 5 kilometri. Concubinul acesteia, ajuns la fața locului, a precizat că nu-și explică ce căuta Elena pe acest drum, pe care nu-l cunoștea. Elena Iordache a fost găsită cu partea dreaptă a capului pe o buturugă, având vânătăi. Cadavrul a fost descoperit la marginea unui drum forestier, urmând să fie ridicat și transportat la SML pentru necropsie. 

   Polițiștii au trimis o informare, vineri, cu privire la dispariția, în pădurea dintre Dealul Cucului și Dălhăuți, a Elenei Iordache. Potrivit acestora, la momentul dispariției, femeia purta o haină neagră, pantaloni de culoare închisă și era încălțată cu ghete. 
   Vă reamintim că sâmbătă, Dumitra Iordache, de 44 de ani, și fiicele sale, Viorica Mariana Feraru, de 13 ani, și Mădălina Georgiana Iordache, de numai 3 anișori, care au murit de frig în pădurea dintre Dălhăuți și Dealul Cucului, au fost înmormântate. Cele trei suflete au fost conduse pe ultimul drum de toată lumea din comuna Cârligele, oamenii fiind impresionați de drama care s-a abătut asupra familiei. Mama și fiicele sale își dorm acum somnul de veci în aceeași groapă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?