Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

VIDEO şi GALERIE FOTO: ACCIDENT în centrul Focşaniului! Un copil de 11 ani, rănit după ce a traversat pe roşu


Un copil de 11 ani a fost rănit ușor în urma unui accident rutier produs ieri, pe Bulevardul Unirii din Focșani, la intersecția cu strada Ștefan Cel Mare. Copilul a fost acroșat de un autoturism Cielo, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, dar nu pe culoarea verde a semaforului electric, ci pe culoarea roșie.
    Potrivit unui martor, copilul a stat o vreme și a așteptat să se facă verde la semafor, dar la un moment dat, inexplicabil, a țișnit pe partea carosabilă, moment în care a fost acroșat de mașină. Același martor ne-a spus că imediat după eveniment, el s-a ridicat și a luat-o la fugă spre Piața Unirii, fiind oprit de șoferul mașinii care l-a accidentat și un martor și adus la locul accidentului. Totodată, s-a sunat la 112, iar băiatului i s-a explicat că nu trebuie să fugă pentru că nu pățește nimic. „Așteptam să se facă culoarea verde, iar copilul a plecat din dreapta mea. A trecut o mașină, iar la a doua a fugit de lângă mine. El a plecat pe culoarea roșie, în timp ce eu și încă două persoane așteptam să se facă verde. El a țâșnit pur și simplu și a intrat cu umărul în oglinda omului. Nu a pățit nimic, dar s-a speriat. L-am pipăit după accident și l-am întrebat dacă-l doare ceva, după care el s-a ridicat și a fugit. L-am adus înapoi din zona bisericii și i-am zis că nu se întâmplă nimic, după care am sunat la 112”, ne-a spus Toader Stanciu, martor al accidentului.

    Șoferul autoturismului Cielo, Romică Boldeanu, a avut aceeași variantă cu cea a martorului. Acesta ne-a spus că băiatul ar fi vrut să plece de la locul accidentului pentru ca părinții lui să nu afle despre cele întâmplate. „Eu plecam din semafor pe verde, eram a treia mașină. Copilul a traversat pe roșu, iar când a ajuns în dreptul meu s-a lovit în oglinda mașinii. Era speriat. Am și alergat după el ca să-l întorc, pentru că el vroia să plece acasă și să nu afle părinții. Nu se poate așa, pentru că nu vreau să risc. Un domn a sunat la 112 și a fost dus la spital să vadă ce are”, a spus Romică Boldeanu.
    De la locul accidentului, copilul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani pentru investigații. La fața locului au rămas polițiștii de la Biroul Rutier Focșani, care au făcut verificări pentru a stabili cu exactitate modul de producere a accidentului. „Din primele verificări a rezultat că minorul s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, pe culoarea roșu a semaforului electric, moment în care a fost acroșat de un autoturism, care a pătruns în intersecție pe culoarea verde a semaforului electric. Din accident a rezultat rănirea ușoară a minorului. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a accidentului”, ne-a declarat comisarul șef Cătălin Stegărescu, șeful Biroului Rutier Focșani.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?